Kontakt sa vlasnikom

Vila Zelenika

Ljubovija, Vrhpolje

Vila
? soba
14 krevet(a)

Cena: 10€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Vila Zelenika raspolaže sa 5 soba sa ukupnim kapacitetom od 14 ležaja.

Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i TV, a svim gostima vile su na raspolaganju zajednička kuhinja, kao i zajedničke prostorije za odmor i druženje.

Kuhinja je kompletno opremljena, ali ako ne želite da se zamarate spremanjem hrane, preporučujemo Vam restoran domaće kuhinje “Hajdučki konak”, koji se nalazi 50m od vile, u okviru etno sela Vrhpolje. Takođe, ako želite, možete uplatiti pun ili polu pansion u pomenutom restoranu.

Ako ste ljubitelj prirode i pecanja, uživaćete u živopisnom ambijentu u kojem se Vila Zelenika nalazi. Možete čak pecati direktno sa terasa objekta, ako ne želite da idete na neke druge lokacije. Kuća poseduje dve terase, gornju – veliku površine 70m2 i donju terasu koja je u ravni reke. Deo Drine isped objekta je dovoljno dubok za pecanje i kupanje, a opet nije brz, što je daje mogućnost i najmlađim gostima Vile Zelenika da uživaju u kupanju, a da njihovi roditelji ne strepe za njihovu sigurnost.

Na raspolaganju Vam je i čamac za 8 osoba sa motorom. Ako imate iskustva u vožnji čamca, rado ćemo Vam ga ustupiti da istražujete i upoznate sve lepote koje Drina ima da ponudi. One, koji smatraju da nisu dovoljno iskusni da upravljaju čamcem, rado će neko od domaćina iz Vile Zelenika, odvesti par kilometara uzvodno, pokazati najbolja mesta za pecanje ili najlepše lokalne plaže.

Opremljenost
TV
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
10
Noćenje (po osobi)

Lokacija

Najkraći put iz Beograda je preko Valjeva do Ljubovije (159 km). Iz Beograda i Vojvodine se može doći i preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika. Do etno sela se stiže i iz pravca Užica (70 km), preko Kadinjače do Rogačice i onda drinskom magistralom do Vrhpolja. GPS Kordinate: 44° 8'27.52"N 19°25'37.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Vajati Zorana Savića

Vajati Zorana Savića

8€/noćenje

Ljubovija, Podnemić

Kuća u Čitluku

Kuća u Čitluku

5€/noćenje

Ljubovija, Čitluk

Etno selo Vrhpolje

Etno selo Vrhpolje

12€/noćenje

Ljubovija, Vrhpolje

Image Image Image Image Image Image Image Image