Kontakt sa vlasnikom

VILA VITEZOV MIR

Ljubovija, Vrhpolje

Vila
5 soba
14 krevet(a)

Cena: 10€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Vila Vitezov Mir locirana je u lepom mestu Vrhpolje, a namenjena je svakome ko ima potrebu da pobegne od gradske gužve i da nađe svoj mir pored reke kakva je Drina, jedne od najlepših u čitavoj Srbiji. Svako ko je dolazio na Drinu uvek joj se vracao.

Smeštena je na samoj obali reke Drine u blizini poznatog etno sela Vrhpolje, na putu od Ljubovije prema Bajinoj Bašti do koje posetioci iz Beograda i Vojvodine lako i brzo mogu doći preko Šapca, Loznice i Malog Zvornika.

Sa kapacitetom od 14 ležaja, Vila Vitezov Mir gostima nudi 5 soba (1/2 i 4/3). Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i TV. Prostrane i ugodne zajedničke prostorije, kao i zajednička kuhinja koja je posetiocima uvek na raspolaganju, upotpunjuje ponudu i pruža dodatne mogućnosti za odmor i druženje. Ali, ukoliko ne želite da se u kompletno opremljenoj kuhinji zamarate spremanjem hrane, preporučujemo Vam restoran domaće kuhinje „Hajdučki konak“, u centru etno sela Vrhopolje, udaljen 50 metara.

Ljubitelji prirode i pecanja uživaće u živopisnom ambijentu kojim je Vila Vitezov Mir okružena. Ribolovci mogu pecati sa jedne od terasa objekta, gornje – velike, površine 70m2 i donje terase koja je u ravni reke. Ukoliko ne želite da oprobate svoje ribolovačko umeće na drugim delovima Drine, deo ove lepotice uz koju je smešetana Vila, dovoljno je dubok za pecanje i kupanje, a opet nije brz, pa i najmladji gosti Vile Vitezov Mir mogu da uživaju u plivanju, a njihovi roditelji ne strepe za sigurnost svoje dece.

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
Etno restoran
Organizacija događaja
U blizini
Planina
Bobija
Reka
Drina
Istorijski lokalitet
Soko grad
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
1
2-krevetne
4
3-krevetne
Cene
10
Noćenje (po osobi)

Lokacija

Selo Vrhpolje - Ljubovija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.14116560063745, 19.42683219909668

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Vila Zelenika

Vila Zelenika

10€/noćenje

Ljubovija, Vrhpolje

Vajati Zorana Savića

Vajati Zorana Savića

8€/noćenje

Ljubovija, Podnemić

Etno selo Vrhpolje

Etno selo Vrhpolje

12€/noćenje

Ljubovija, Vrhpolje

Apartmani "Kapetana luka"

Apartmani "Kapetana luka"

50€/apartman

Ljubovija, Vrhpolje

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image