Kontakt sa vlasnikom

Vila Simić

Kruševac, Ribarska Banja

Seosko domaćinstvo
? soba
12 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 5€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Dobrodošli u jednu od najstarijih srpskih Banja, Kraljevsku Ribarsku Banju.

U Neposrednoj blizini Ribarske Banje, na nekih 500 - 600 metara od centra, nalazi se i naše seosko domaćinstvo – smeštaj SIMIĆ. Već 10-ak godina smeštaj Simić svoje smeštajne kapacitete nudi  na korišćenje gostima Ribarske Banje. Svake godine se trudimo da uradimo nešto novo, da nešto novo i naučimo kako bi smeštaj naših gostiju bio što komforniji a oni se osećali što prijatnije. Naši trenutni smeštajni  kapaciteti  su  6 soba sa po dva ležaja,  a u skorije vreme u ponudi će se naći i nekoliko apartmana. Sobe su dvokrevetne sa kablovskom televizijom i internetom, sa zajedničkim kupatilom.  U našem smeštaju na raspolaganju su Vam dve kuhinje sa zamrzivačem, električnim sporetima, frižiderima, mikrotalasnom, tosterom i ostalim električnim aparatima, kao i svim posuđem. Ono što od prvog dana sebi postavljamo kao imperativ je visok nivo higijene. Gostiima je  u našem smeštaju na raspolaganju naša posteljina, peškiri , kao i 24h dnevno tople vode. Vila “Simic” poseduje i svoj bunar  čime je predupređen potencijalni problem u slučaju nestanka vode sa vodovodne mreže.  Posedujemo  i veliko dvorište pogodno za parkiranje vozila, bogato travnatim površinama pogodnim za igranje dece i odmaranje u popodnevnim časovima. Ukoliko gosti ne poseduje svoj auto moguć  je prevoz do lečilišta.

 

 

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
TA grejanje
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Verski objekat
Banja
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
5
Noćenje (po osobi)

Lokacija

Ribarska Banja se nalazi na 540 metara nadmorske visine, u podnožju zvanično najšumovitije planine na Balkanu, planine Jastrebac, i udaljena je 220 kilometara od Beograda, 45 od Niša, 35 od Kruševca, 30 od Prokuplja i 28 od Aleksinca. Ribarsku Banju pored bogate istorije i fantastične prirode koj

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.42528, 21.50694

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Etno-selo Latkovac

Etno-selo Latkovac

18€/noćenje

Aleksandrovac, Latkovac

Apartmani Tadić

Apartmani Tadić

10€/noćenje

Brus, Brzeće

Apartmani Tatic

Apartmani Tatic

0€/noćenje

Brus, Brzeće

Image Image Image Image Image Image Image Image