Kontakt sa vlasnikom

VILA SELENA - Apartmani na Rudnu

Kraljevo, Rudno, Golija

Seosko domaćinstvo
? soba
17 krevet(a)

Cena: 35€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Volite li bajke?

Sećate li se kada ste ih kao mali čitali i zamišljali scene preko sedam brda i sedam mora, doline, rečice i vodopade i ljupke drvene kućice u koje biste rado zavirili? I sećate li se koliko puta ste poželeli da stvarno nađete u sred takve scene?

E pa konačno vam pružamo tu prilku.

Zatalasani brežuljci Golije, mirisne borove šume i drvene brvnare vile Selena su pravi početak iz bajke. Barem tako kažu naši gosti (a sada prijatelji) koji su nas posetili i koji nam se iznova vraćaju.

Prvo ono najvažnije.

Sagradili smo ih na jedinstvenom mestu. Ne znamo da li znate ali, ovde se susreću vazdušne struje Mediterana i plalnske Srbije, pa se u vazduhu meša mirisi mora i stoletnih četinara. Nešto što možete osetiti samo ovde. Zato je naše selo Rudno, čuvena vazdušna banja koja će biti prava blagodet za vaša pluća.

Kao drugo mi smo mesto sa najviše sunčanih dana u Srbiji, a sama Golija planina sa najviše snega. Zato kod nas možete uživati u šetnjama po idiličnim zimskim predelima, ali bez jakih mrazeva, nego sa blagim suncem na licu.

Golija je i prirodni rezervat biosfere. I tu titulu ne nosi tek tako. Tome u prilog govori i čeinjenica da se u našoj blizini nalazi čak 30 izvora bistre pijaće vode. Tu su i brojni potoci koji su toliko čisti da u njima žive pastrmke i rečni rakovi koji su indikatori vode najvišeg kvaliteta.

A kućice koje vidite na slikama su naše brvnare.

Izgrađene su u celosti od drveta, pa ćete u njima osetiti onu pravu, toplu, planinsku atmosferu. Kad tome pridodate nadaleko čuvene specijalitete ovog kraja: domaću pršutu, rudnjački kajmak i sir, pite od heljde, vruć hleb iz naše furune, rudnjanski krompir i jagnjetinu i mnoge druge špecije od kojih vam već sad ide voda na usta, utisak postaje potpun.

I naravno, kakva bi to bajka bila, a da u njoj nema kraljeva, kraljica, prinčeva i princeza. Za to se pobrinula slavna loza Nemanjića koja je ovde ostavila veliki trag. Pre svega sa dva bisera srpske arhitketure i prosvetitetljstva – manastira Studenice i Gradca koji stameno stoje na ovom mestu već 800 godina čuvajući same početke srpske države.

E zbog svega toga je ovo mesto naša bajka. Ali ona na javi. Ona u koju vas pozivamo, da uživate zajedno sa nama u svemu što nam je priroda bezrezervno podarila. Vila Selena i mi, njeni topli domaćini, vas čekamo a vama ostaje da nas kontaktirajte.

Opremljenost
Internet
TV
TA grejanje
Loži se u sobi
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Igralište
Roštilj
Parking
Etno restoran
U blizini
Planina
Radočelo,Golija
Reka
Brevina
Verski objekat
Studenica,Gradac
Istorijski lokalitet
Sportski teren
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
1
2-krevetne
3
apartmani
Cene
35
Apartman
Napomena
Cena se odnosi na najam celog objekta po danu. Kapacitet APARTMANA je od 4-6 osoba.

Lokacija

Nedaleko od manastira Studenice i manastira Gradac. 30 km od Raške 90 km od Kraljeva

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.415538, 20.481954

Aktivnosti

Šta sve možete da radite dok ste u smeštaju VILA SELENA - Apartmani na Rudnu

  • Obilazci...
    Boraveći kod nas možete posetiti obližnje manastire Studenicu, Gradac, Žiču, Sopoćane, Djurdjeve stupove...možete se popetina na planinu Radočelo, prošetati do vodopada reke Izube uživajući u nepreglednim pejzažima kao iz bajke!

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Šekler

Domaćinstvo Šekler

6€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Brvnara Orlovo Gnezdo

Brvnara Orlovo Gnezdo

15€/noćenje

Kraljevo, Rudno

Vila Milena

Vila Milena

0€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Vila Maja Rudno

Vila Maja Rudno

40€/najam objekta

Kraljevo, Rudno, Golija

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image