Kontakt sa vlasnikom

Vila Novaković

Gornji Milanovac, Ozrem

Seosko domaćinstvo
? soba
6 krevet(a)

Cena: 50€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Vila Novaković raspolaže sa dve spavaće dvokrevetne sobe, velikim dnevnim boravkom, kuhinjom, kupatilom i terasom sa koje se pruža pogled na okolinu. Izdaje se cela, sa pripremanjem hrane u sopstvenom aranžmanu. Poručivanjem na telefon moguće je nabaviti: mleko, sir, kajmak, projino brašno, pečenu pogaču, rakiju, pršutu i ostale seoske specijalitete, kao i pripremljene za pečenje ili već pečene prasiće, jagnjiće i jariće. Vila poseduje kvalitetnu izvorsku vodu za piće i kupanje. Za pripremanje hrane su na raspolaganju zemljane posude (loncim, tave, sač, servirati jela na tradicionalan način u zemljanim i drvenim posudama). Takođe, tu su i roštilj na drva, ugalj i električni. Na 3 km od Vile Novaković se nalazi prehrambena prodavnica sa piljarnicom za snadbevanje namirnicama.

Vila je za izdavanje u periodu od 1. aprila do 30. septembra. Grejanje na drva - peć Franklinka u dnevnom boravku zagreva sve prostorije.

U dvorištu vile nalazi se objekat sa garažom, salaš u kome su smešteni furuna, sušara, mesto za pečenje rakije, pripremu zimnice i kamena česma. Ispod trema pored salaša mogu boraviti kućni ljubimci ukoliko ih gosti dovode sa sobom.

 

Cena noćenja u Vili Novaković (4 + 2 ležaja) je fiksna bez obzira na broj gostiju i iznosi 50 evra. Po izričitoj želji gosta, Vila se može izdati sa uslugom pripremanja hrane i pri tom se formira posebna cena.

 

Na udaljenosti od 1500 m pešačkom stazom od Vile nalazi se fudbalsko igralište i reka Ozremica, što pruža mogućnost bavljenjem raznim aktivnostima u prirodi. U blizini se nalazi Etno-park "Trbović" sa bazenom koji gosti mogu koristiti. 

Opremljenost
TV
Loži se u sobi
Pomoćni ležaj
Kuhinja
U blizini
Reka
Zatvoreni bazen
Sportski teren
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
8
Noćenje (po osobi)
12
Noćenje sa doručkom
18
Polupansion
22
Pun pansion
50
Apartman
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.086166, 20.318833

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Rajski konaci

Rajski konaci

20€/noćenje sa dor.

Gornji Milanovac, Leušići

Domaćinstvo Ljubodraga Jankovića

Domaćinstvo Ljubodraga Jankovića

8€/noćenje

Gornji Milanovac, Belo Polje

Etno kuća Zavičaj

Etno kuća Zavičaj

10€/noćenje

Gornji Milanovac, Trudelj

Slavovo dvorištance

Slavovo dvorištance

8€/noćenje

Gornji Milanovac, Semedraž

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image