Svetlana Jovanović

Topola, Gornja Trnava

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Ovo što vidite na slikama, sami smo proizveli.

Imamo naše voćnjake o kojima brinemo, našu preradu i na kraju proizvod koji smo pravili kao za nas, ali ga dajemo vama. Na uživanje i na zdravlje.

Mi smo Jovanovići iz Gornje Trnave kod Topole. Slobodno možemo da kažemo da imamo proizvode od skoro svakog voća koje se u Srbiji gaji. Kod nas možete kupiti zimnicu, domaće sokove, kompote i đžemove vrhunskog kvaliteta. Za ovo zadnje garantujemo, a evo i čime. Počeli smo sa preradom voća za porodične potrebe. Vremenom ljudima se toliko svidelo da smo počeli sa proizvodnjom za prodaju koja je toliko porasla da smo samo za ove svrhe napravili izložbeni prostor, gde danas naši kupci mogu odabrati i degustirati po svojoj želji. Jedna stvar, vodila je drugoj, pa smo tako uredili i prostorije za organizvone ručkove koje u našem domaćinstvu organizujemo.

Vas pozivamo u goste, a ako nemate vremena pogledajte našu ponudu na sajtu. Sve pripremljeno u maloj porodičnoj proizvodnji i upakovano u ljupku ambalažu, spremnu za slanje na vašu adresu.


VIDEO

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.20903, 20.76055

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Domaćinstvo Lukić

Domaćinstvo Lukić

8€/noćenje

Topola, Ovsište

Danka Jovanović

Danka Jovanović

8€/noćenje

Topola, Lipovac

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image