Kontakt sa vlasnikom

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

Alibunar, Deliblatska peščara

Apartmani
2 soba
3 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 30€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Kuća za odmor "Sandy" nalazi se u najlepšem delu Deliblatske peščare. Ova vikendica je kao stvorena za begstvo iz "civilizacije", zagađenih velikih gradova i idealna je za prave ljubitelje prirode, mira, zelenila, čistog vazduha (po naučnim istraživanjima isti sastav kao i na Zlatiboru), šetnje, rekreacije, lova, ribolova, posmatranja ptica.

Iako je namenjena pre svega poklonicima ekološkog turizma, kuća za odmor Sandy Deliblatska Peščara nudi kvalitetan smeštaj.Poseduje dva apartmana koji su u potpunosti opremljeni i fizicki odvojeni. Odlazak u divljinu ne lisava vas udobnosti na koje ste navikli: udobne ležajeve, klima uređaj,WIFI, roštilj, dobro opremljene kuhinje, kupatilo (peškiri ,šampon), fen, pegla, satelitska televizija (TotalTV) ... Ljubimci su dozvoljeni.Moto vikend kuće „Sandy“ je : "U našoj kući ste gost a ne turista“.

Deliblatska peščara nalazi se u Banatu, jugoistočnom delu Vojvodine. To je peščara jedinstvena u Evropi, zauzima površinu od oko 350 kvadratnih kilometara, i proteže se između Dunava i padina Karpata. Ovaj specijalni rezervat prirode u Panonskoj niziji, jedno je od retkih pribežišta za mnoge retke vrste flore i faune. Deliblatska peščara je dom za oko 900 vrsta viših biljaka, od kojih su mnoge rariteti. Zbog prisustva velikog broja vrsta ptica, od kojih su mnoge retke i ugrožene, ovo područje je uvršćeno u najznačajnija staništa ptica u Evropi. Prirodne karakteristike i jedinstvenost ovog kraja čine Deliblatsku peščaru pogodnom kako za pasivan tako i za aktivan odmor.

U blizini vikendice "Sandy" je otvoreni bazen sa termalnom vodom kao i čuveno izletište Devojački bunar. Tu su i biciklističke i staze za šetače. U blizini je i škola jahanja. Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara od Beograda je udaljena samo 55 km. Moguć je svaki dogovor i organizacija vašeg dolaska.

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Kućni ljubimci
TA grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Dostupno za osobe sa ogr. kretanjem
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Reka
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
2
apartmani
Cene
30
Apartman
50
Najam objekta
Napomena
Iznajmljivanje cele kuce(dva apartmana istovremeno) 50 eura.Izdaju se dva apartmana. U Plavom apartmanu mogu da spavaju 3 gosta , u Sivom Apt 2.

Lokacija

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara od Beograda je udaljena samo 55 km. Značajna drumska saobraćajnica Beograd – Pančevo – Alibunar – Vršac – Temišvar, prolazi kroz Alibunar, kao i železnica koja povezuje Beograd i Temišvar. Alibunar je udaljen od Beograda oko 50 km.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.991769999999995, 20.953419099999998

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartmani Popović

Apartmani Popović

30€/noćenje

Bela Crkva, Belocrkvanska jezera

Šumska kuća Bubamara

Šumska kuća Bubamara

60€/apartman

Bela Crkva, Deliblatska peščara

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image