Kontakt sa vlasnikom

Šumska kuća Atina

Alibunar, Deliblatska peščara

Vikendica
3 soba
4 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 35€/najam objekta

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Opis smeštaja:


Sumska kuca Atina se iznajmljuje svake godine od aprila do oktobra, i to:


  1. Cela kuca je 35 eura dnevno, minimalno je 3 nocenja.
  2. Iznajmljivanje sobe u potkrovlju sa bracnim krevetom za 2 osobe, koriscenjem kupatila, kuhinje i svih pratecih sadrzaja objekta iznosi ukuno 25 eura za 2 osobe sa doruckom (podrazumeva prisustvo vlasnika).


Kuća za odmor "Atina" nalazi se u najlepšem delu Deliblatske peščare, udaljena od seoskog puta 100 m svojim prilaznim putem. Prednost je što ispred placa ne prolaze automobili, tako da je vazduh besprekorno čist. Ova vikendica je unikatnog enterijera, koji obezbedjuje prijatan odmor i uzivanje u prirodi. Idealna je za restartovanje vašeg svakodnevnog gradskog stresa. Nemojte se iznenaditi ako vam se u početku bude mnogo spavalo jer je to posledica velike koncentracije kiseonika. Guste šume četinara i bagrema, utiču da ceo ovaj mikro klimatski prostor ima klimu najsličniju Zlatiboru (naučna istraživanja sastava vazduha). Ljubitelji prirode, dugih i laganih šetnji, rekreacije, lova, ribolova, posmatranja mnogobrojnih ptica i cvetnih vrsta, sportisti, roditelji sa malom decom, kao i svi drugi željni prirode i čistog vazduha ovde će pronaći izvor pozitivne energije za dane koje će prsle provoditi u urbanim sredinama. Šumska kuća Atina, nudi kompletnu uslugu bezbrižnog boravka u njoj sa svim potrebnim sadržajima.

Poseduje 13,5 ari ogradjenog placa sa borovom šumicom i četinarima u dvorištu, stabla voća, voda, struja, WI-FI, TV, kupatilo, dnevna soba, kuhinjica, predsoblje, galerija za spavanje sa bračnim ležajem, terasa ispred kuće sa suncobranom i baštenskom garniturom, posebnu sobu sa dva udobna ležaja samca i bračni ležaj u potkrovlju. Drugim rečima sadrži 3 fizički odvojena apartmana. Kapacitet prenoćišta je za ukupno do 6 osoba a ukoliko pozivate svoje goste, pravite veselja ili žurke, moguće je ugostiti i do 20 osoba. Posteljina i escajg sa posudama za spremanje hrane su obezbedjeni. Veliki frižider omogućava čuvanje hrane a postoji i mašina za pranje veša koja se moće dodatno koristiti. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadzor. Moto šumske kuće "Atina" je "Tišina koja se čuje".

U blizini se nalazi, okružen šumom četinara, veliki otvoreni bazen sa termalnom vodom koji odrćava Turistička organizacija Alibunar. Mnogobrojne biciklističke i staze za šetače. U blizini je i škola jahanja gde i najmladji mogu uzimati časove. Od Beograda smo udaljeni samo 57 km. Preporučujemo iznajmljivanje cele kuće na duži period.

Opremljenost
Internet
TV
Kućni ljubimci
TA grejanje
Loži se u sobi
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
Organizacija događaja
U blizini
Reka
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Otvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
3
2-krevetne
Cene
35
Najam objekta
Napomena
35 eura dnevno, minimum 3 nocenja

Lokacija

Od centra Devojačkog Bunara (restoran Plava Dama) desno prema školi jahanja a posle ergele konja, prvo skretanje desno, na 400 metara sa leve strane. Pozvati vlasnika na 065/238 1010 radi pomoći.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.9971717, 20.9407499

Aktivnosti

Šta sve možete da radite dok ste u smeštaju Šumska kuća Atina

  • Raznovrsni načini pripreme hrane za ljubitelje dobrog ukusa
    Na raspolaganju je roštilj, kotlić, kominovani šporet na struju i plin, električni pekač

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartmani Popović

Apartmani Popović

30€/noćenje

Bela Crkva, Belocrkvanska jezera

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

30€/apartman

Alibunar, Deliblatska peščara

Najam kuće Ivanovo

Najam kuće Ivanovo

12€/najam objekta

Pančevo, Pančevo

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image