Kontakt sa vlasnikom

Radmila Đorđević

Topola, Lipovac

Seosko domaćinstvo
3 soba
5 krevet(a)

Cena: 6€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Dobrodošli na seoski odmor u selo Lipovac nadomak slavne Topole. Dobrodošli u kraj bogate istorije, dobrih i ljudi i domaće hrane.

Naše domaćinstvo Đorđević raspolaže sa kućom, koju smo u potpunosti namenili za izdavanje. Unutra su tri sobe i kuhinja u kojoj samostalno možete pripremati obroke.

Oduvek smo voleli da ugostimo putnike namernike. Tako smo još 1973. organizatori Lipovačke likovne kolonije i od tada rado dočekujemo i primam goste sa ciljem da vam učinimo odmor dobrim i kvalitetnim. Na svežem vazduhu, u netaknutoj prirodi i zdravoj hrani a opet dovoljno blizu Topole u kojoj se nalazi pregršt vrednih stvari koje vredi posetiti. Karađorđev grad, crkva na Oplencu, samo su neke od atrakcija vredne pažnje. Ako vam zaista treba jedan takav odmor, kao beg od gradske buke, ali i svih svakodnevnih obaveza, pošaljite nam detalje rezervacije , a mi ćemo vam se javiti da sve preciziramo.

Opremljenost
Internet
TV
Loži se u sobi
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Peškiri
U blizini
Struktura smeštaja
Broj soba
1
2-krevetne
1
3-krevetne
1
višekrevetne
Cene
6
Noćenje (po osobi)
7
Noćenje sa doručkom
10
Polupansion
14
Pun pansion

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.25994, 20.63414

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Danka Jovanović

Danka Jovanović

8€/noćenje

Topola, Lipovac

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image