Kontakt sa vlasnikom

Planinska kuća ZVUK TIŠINE - Beočin selo

Beočin, Susek

Vikendica
3 soba
4 krevet(a)

Cena: 75€/najam objekta

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Na samom ulazu u Nacionalni park Fruška gora, u neposrednoj blizini Beočinskog manastira, nalazi se planinska kuća za odmor “Zvuk Tišine“. Na placu od oko 2000m2, kroz koji protiče “Ljuti” potok, smeštena je oaza mira za sve ljude kojima je potreban beg iz gradske vreve i gužve u okrilje prirode i tišine!Planinska kuća iz klase GOLIJA, veličine je 93m2 i poseduje dve spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinju, kupatilo sa kadom, hodnik i četiri terase sa predivnim pogledom na šumu, koja je ispred i iza kuće! Smeštajni kapacitet objekta je do 6 osoba, u tri prostorije! Kuća poseduje klima uređaj, a u zimskom periodu grejanje je na struju i na drva, uz predivnu romantičnu peć sa staklenim vratima, kroz koja se vidi vatra! Za pun komoditet i uživanje, na raspolaganju vam je i biblioteka sa preko 50 naslova domaćih i stranih pisaca, kablovska televizija uz besplatan bežični internet u celom objektu i dvorištu i muzički kutak , sa preko 120 CDa najraznovrsnije domaće i strane muzike! Za najmlađe, obezbedili smo i kućicu na drvetu, sa terasom od 16m2 i predivnim pogledom na okolinu! Pored kuće se nalazi objekat sa roštiljem, koji vam je takođe na raspolaganju kao i fontana u kojoj tokom cele godine borave ribice i koja opušta svojim žuborom vode!

Ako ste avanturističkog duha i želite da upotpunosti osetite duh prirode, putem pored manastira naići ćete na raskršće koje vodi do Dumbovačkog vodopada, izletišta Brankovac i rasadnika Nacionalnog parka. Opciono, postoji mogućnost da vam obezbedimo planinske bicikle i da i na taj način istražujete Frušku goru!

312 metara – restoran domaće kuhinje “Beli Čin”

338 metara – Beočinski manastir, zbog čistog I prijatnog vazduha, u nekom momentu bio je bolnica za pulmološke bolesti, jer se nalazi na Ruži vetrova, koji su na istoj putanji I nadmorskoj visini kao i kod Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici!

1057 metara – Prodavnica mešovite robe, radno vreme od 6:00 do 22:00h, svaki dan.


Opremljenost
Internet
TV
Klima
Centralno grejanje
TA grejanje
Loži se u sobi
Kuhinja
Igralište
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Fruška gora
Reka
Dunav
Jezero
Ledinačko jezero
Verski objekat
Beočinski manastir
Banja
Vrdnik
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
2
1-krevetne
1
2-krevetne
Cene
75
Najam objekta
Napomena
Radni dan 55e, Vikend 75e, Popust na više dana
Destinacije

Lokacija

Beočin selo, manastirski put 50

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Etno selo Drevna

Etno selo Drevna

36€/noćenje

Novi Sad, Novi Sad

Rodin salaš

Rodin salaš

0€/noćenje

Novi Sad, Futog

Bakina kuća na selu

Bakina kuća na selu

0€/apartman

Beočin, Susek

Vikendica Verbora

Vikendica Verbora

50€/najam objekta

Žabalj, Livade

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image