Nela Marković

Knić, Žunje

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Dobrodošli u domaćinstvo Marković. Nalazimo se na samoj obali Gružanskog jezera. U srcu zatalasane Šumadije. U sklopu našeg kompleksa su tri objekta sa nameštenim i urednim sobama, ali i čitava farma domaćih životinja o kojima vodima računa. Zato sve sami proizvodimo, pa možemo da se pohvalimo da ćete dobiti pravu domaću i zdravu hranu kakvu spremamo i za nas u krugu porodice. Ako dolazite sa decom ovo je idealno domaćinstvo u kome se mališani mogu upoznati sa jaganjcima, kravama, kokoškama i svim ostalim životinjama. Dvorište je uređeno i sa pogledom na jezero. Posebno je pogodno za ribolovce ali i sportiste na vodi. Proverite raspoložive termine, pa da dogovorimo detalje vašeg boravka.

Nela se bavi i preradom mleka, sir i kajmak i sveže mleko sa mirisom kafe i karamela su prava poslastica i svako gružansko jutro miriše na toplu belu kafu.

Lokacija

Domaćinstvo se nalazi na obali Gružanskog jezera.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.90993, 20.68491

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Ljubica Tanasijević

Ljubica Tanasijević

8€/noćenje

Knić, Žunje

Domaća radinost Rajka

Domaća radinost Rajka

0€/noćenje

Aranđelovac, Aranđelovac

Malina Nešković

Malina Nešković

8€/noćenje

Knić, Žunje

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image