Mirjana Pavlović

Topola, Božurnja

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Malo gde u Srbiji možete naći tako mirisno i slasno voće kao što je u oplenačkom kraju. Samo podneblje, čist vazduh našeg sela, veliki broj osunčanih sati razlozi su zašto je to tako. E sad, stručnjaci i tehnolozi se neće složiti, ali mi verujemo da postoji još jedan razlog zašto je ovde sve tako rodno i primamljivo.

Naime celo naše domaćinstvo i voćnjaci imaju pogled na slavno brdo Oplenac i remek delo srpske arhitketure - crkvu sv. Đorđa. Lepota kojom oni odišu, prenela se i na ove zasade i zato sada svi vi imate priliku da uživate u tegli šumadijskih plodova u koju je utkana lepota ovog kraja. Ostaje samo da odaberete - džemovi, marmelade, slatka, domaći sokovi od kajsije, maline, nane...Bacamo vas na slatke muke u pravom smislu te reči. A možete nas i posetiti i biti naši gosti nekoliko dana. Rado ćemo vas ugostiti i pokazati sve ovo o čemu vam pričamo. Svaki dogovor je moguć, pa nas slobodno kontaktirajte.

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.236849, 20.690983

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Domaćinstvo Lukić

Domaćinstvo Lukić

8€/noćenje

Topola, Ovsište

Danka Jovanović

Danka Jovanović

8€/noćenje

Topola, Lipovac

Image Image