Massife Group

Gornji Milanovac, Rudnik

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

MASSIFE GROUP se bavi proizvodnjom zdrave hrane. Naš cilj je zadovoljenje najistančanijih potreba svakog pojedinca koji vodi brigu o svojoj ishrani a time i o svom zdravlju. Naši proizvodi su prirodni eliksiri i najbolje su što priroda može da pruži.

U današnjem vremenu na svakom koraku prezatrpani smo različitim proizvodima koji su na različite načine kontamnirani raznim supstancama koje na direktan način urušavaju naše zdravlje. Organski čista hrana postala je retkost i praktično je nedostupna u našim `marketima` i pijacama..

Naša mala organizacija se bavi preradom sirovina koje sami uzgajamo na našim zasadima na površinama koje su prirodne i netretirane pesticidima, od semena koja su preko 60 godina u našoj porodici i gde pri tom sve te sirovine koje proizvedemo ne prskamo koječime.

Ono što jedu i piju naša deca nudimo i vama koji sebi i svojoj porodici želite najbolje.

U ponudi imamo ukupno 34 proizvoda razvrstanih u 5 grupa proizvoda, počevši od kiselog programa (ajvari, kornišoni, pečene paprike, fileti paprike, lovačke salate, vrganja u marinadi,šarene salate i turšija...), džemova spravljenih po originalnoj domaćoj recepturi sa potpunim saržajem voća, priprodnih kompota takodje od našeg voća, tradicionalnog slatkog do kupine, šumske jagode, dunje, šljive i nakraju perjanica naše ponude su potpuno prirodni sokovi koje spravljamo po originalnoj recepturi koju smo sami razvili prethodnih godina i koji su dobili desetinu nagrada, zlatnih medalja za kvalitet i nebrojeno odličja na sajmovima i festivalima,kao i prethodni naši proizvodi spravljni su od najboljeg voća i povrća u idealnoj zrelosti i takodje ne sadrže nikakve aditive u sebi.

Naš tim je naša najveća vrednost, tim mladih visoko obrazovanih ljudi koji ne strahuju od izazova i koji su spremni da prihvate i prevazidju sve prepreke ka planiranom cilju. Naša misija i vizija su jasne.

Pozivamo vas da nas posetite i upoznate se sa našom ponudom i da probate neke od ukusa kakvi ne postoje na drugim mestima.

Unesite najbolje što možete u svoj dom i obradujte svoju porodicu izvorom zdravlja..

Destinacije

Lokacija

Gornja Crnuća u srcu Šumadije. U mestu gde je sve počelo..

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44, 20

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Vila Bojana

Vila Bojana

7€/noćenje

Gornji Milanovac, Rudnik

Domaćinstvo Ljubomira Đorđevića

Domaćinstvo Ljubomira Đorđevića

6€/noćenje

Gornji Milanovac, Rudnik

Apartmani Urošević

Apartmani Urošević

10€/noćenje

Gornji Milanovac, Rudnik

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image