Kontakt sa vlasnikom

Mali Hobiton

Mali Zvornik, Velika Reka

Vikendica
? soba
6 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 35€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Ukoliko ste umorni od današnjeg užurbanog života ovo je savršeno mesto za Vas i Vašu porodicu da se odmorite i zaboravite na svakodnevne probleme. Vikendica se nalazi na obali jezera reke Drine, u divnom, mirnom mestu - Velikoj Reci. 

Poseduje dva sprata i 5 lezaja,(maksimalan broj osoba,za boravak je 5). od kojih u jednoj sobi imate 3 lezaja,a u drugoj lezaj za dve osobe na spratu,a u prizemlju kuninju sa velikim dnevnim boravkom i trpezarijom(opremljeno sa svim potrebnim kuhinjskim priborom),iz koje izlazite na terasu odakle se siri predivan pogled na jezero i veliko dvoriste puno zelenila i mirisnog cveca.

A pored obale imate ponton, koji ce vam omoguciti da uzivate u kupanju i suncanj,a naravno i pecanju ,uz rostilj i kotlic,za one koji znaju da uzivaju u prirodi i njenim carima.

Nedaleko od vikendice je seoski mini-market koji je odlicno snabdeven,svim potrebnim namirnicama skoro pa kao po onoj izreci, od igle do lokomotive ,ali sa jednom malom manom-bez svezeg mesa.

A kada se"umorite" od odmaranja,nedaleko od nas,na putu prema Ljuboviji, nalazi se manastir Svetog Nikolaja na Soko gradu,koji obavezno treba posetiti,jer i sam put do manastira a i lepota samog manastira,prirode koja ga okruzuje i prati celim putem,ostavice na vas nezaboravne utiske.

U blizini je i Banja Koviljaca-sa svim svojim lepotama,Vukov Trsic,Manastir Tronosa,....

A ako resite da krenete u te obilaske,povratak u vikendicu u smiraj veceri ,kada kada se na sve strane cuju cvrci,i cvrkut pticica,sednete na terasu i uzivate ,sredjujuci sigurno divne utiske...

Iznajmljivanje vikendice, znači da ćete samo Vi biti u njoj, što podrazumeva da neće biti nikoga da Vas uznemirava tokom boravka.


Opremljenost
TV
Kućni ljubimci
Kuhinja
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Banja
Struktura smeštaja
Broj soba
1
1-krevetne
1
3-krevetne
Cene
35
Apartman
Napomena
35 evra od 03.05-30.06 i od 01.09-30.09/ perod od 01.07-31.08.-40 evra i u tom periodu ne izdaje se na manje od 5 nocenja.
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Ostrvski Raj - Zvorničko jezero

Ostrvski Raj - Zvorničko jezero

60€/apartman

Mali Zvornik, Velika Reka

Drinska oaza

Drinska oaza

10€/noćenje

Mali Zvornik, Velika Reka

Drinski konak Rakić

Drinski konak Rakić

0€/noćenje

Mali Zvornik, Velika Reka

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image