Kontakt sa vlasnikom

Ključ raja

Mionica, Ključ

Prenoćište
? soba
15 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 10€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Domćinstvo „Ključ raja“ predstavlja jedinstven etno kompleks koji se sastoji od restorana, apartmana za smeštaj, vajata – muzeja sa postavkom ručnih radova, ribnjaka sa pastrmkom, vodenice potočare za mlevenje kukuruza i pšenice i drugih atraktivnih sadržaja. Kroz čitav kompleks protiče reka Lepenica, koja se na početku sela račva u 3 pravca, a pri kraju kompleksa se ponovo spaja u jedan tok.

U restoranu gosti mogu da probaju specijalitete “Ključa raja” i ostalu tradicionalnu srpsku hranu i pića. Na potkrovlju restorana nalaze se sobe za odmor. Gostima je na raspolaganju 6 soba sa sopstvenim kupatilom, ukupno 15 ležaja.

Dvorište je uređeno i ukrašeno cvećem i drvećem. Na sredini se nalaze stara „šinska kola“ oslikana rukom slikara Slobodana Topalovića. Pored vodenice je Kuća za pomeljare koja je pretvorena u apartman pored same reke. Iznad kompleksa nalazi se brana na reci Lepenici, gde je predviđeno da se izgradi bazen za posetioce etno sela. Ribnjak sa pastrmkom je na raspolaganju ljubiteljima ribolova. Po želji, domaćini mogu organizovati posete: Banji Vrujci, Divčibarama, Struganiku, Ravnoj Gori, manastirima Lelić i Ćelije, kao i ostalim kulturno-istorijskim i prirodnim znamenitostima koje se nalaze na teritoriji opština Mionica i Valjevo.

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Kućni ljubimci
Restoran
U blizini
Planina
Reka
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Banja
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
10
Noćenje (po osobi)
12
Noćenje sa doručkom
15
Polupansion
20
Pun pansion
Destinacije

Lokacija

Etno centar se nalazi na 100 km od Beograda, 80 km od Šapca, 20 km od Ljiga i Ibarske magistrale, 20 km od Valjeva, u podnožju Divčibara, na području opštine Mionica.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Krstivojević

Domaćinstvo Krstivojević

8€/noćenje

Mionica, Krčmar

Vila Šah Banja Vrujci

Vila Šah Banja Vrujci

20€/noćenje

Mionica, Banja Vrujci

Image Image Image Image