Kontakt sa vlasnikom

Gučevski vajati

Loznica, Gornja Koviljača

Brvnare i vajati
? soba
? krevet(a)

Cena: 12€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Na samo 100 m odakle se kao na dlanu sa Gučeva vidi Drina, a uz nju s jedne strane Banja Koviljača , a s druge Mali Zvornik, kao i susedna mesta Republike Srpske, izgrađen etno kompleks „Gučevski vajati“.

Svi koji požele da nekoliko dana predahnu od urbanog života i da se dobro odmore uz miris voćki u dozrevanju, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja, priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri mogu zgodno i jeftino da pronađu na planini Gučevo. Gučevo, je šumovita planina koja je natkrila Banju Koviljaču s južne strane. Planina i Banja su dva nedeljiva pojma, jer se uslovljavaju i na sto načina spajaju i prožimaju.

Urađeno je po uzoru na domaćinstva ovdašnjih meštana s kraja 19. I početka 20.veka. sagrađeno pre punih 5 godina, ambijentom, lepotom i sadržajima etno kompleks “Gučevski vajati“ naprosto se utopilo u prirodno okruženje ovog kraja. Urađeni su tako da predstavljaju zdanja na ovoj planini koja su nekada imali ovdašnji domaćini. Materijal je pažljivo biran, kao i njihove kombinacije i tehnike. Opasano je čistim bukovim šumama punim cveća i lekovitog bilja, puževa, raznih vrsta jestivih gljiva. 

Naša avlija, restoran, gostinske sobe, usluga, jela i pića moraju da budu u znaku davno prošlih vremena, kada se nije živelo takvom brzinom kao sada. Uspeli smo da širom otvorimo vrata gostima, duboko ubeđeni da smo pripremili dobar kutak u kojem uz naše gostoprimstvo i ambijent vreme može bar nakratko da „stane“, da ljudi posvete više pažnje sebi i svojim najbližima. Srećni smo kad nam gosti kažu da smo uspeli da ponudimo razonodu i odmor.

U sklopu etno kompleksa „Gučevski vajati“ su restoran sa baštom, vajati za smeštaj gostiju, park za decu i mini zoovrt.

 

Opremljenost
Internet
TV
Domaće životinje
Pomoćni ležaj
Restoran
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Verski objekat
Banja
Biciklistička staza
Pešačka staza
Ogledna farma
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
12
Noćenje (po osobi)
14
Noćenje sa doručkom
16
Polupansion
19
Pun pansion

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Sunčana Reka

Sunčana Reka

16€/noćenje

Loznica, Gornja Koviljača

Vikendica na Drini

Vikendica na Drini

5€/noćenje

Loznica, Jelav

Vila Tanja smestaj

Vila Tanja smestaj

18€/apartman

Loznica, Banja Koviljača

Apartmani Domax

Apartmani Domax

20€/apartman

Loznica, Banja Koviljača

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image