Kontakt sa vlasnikom

Domaćinstvo Milice Božić

Aranđelovac, Gornja Trešnjevica

Gostinska kuća
3 soba
6 krevet(a)

Cena: 8€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Dobrodošli u živopisnu Trešnjevicu. Selo u sred Šumadije sa mnogo toga za ponuditi svima koji je posete. Naše domaćinstvo ima dve kuće sa dvokrevetnim sobama, kuhinjama, trpezarijama, toaletima, centralnim grejanjem, televizorima. Ali ako želite pravi odmor od napredne tehnologije, imamo štafelaj za pa se možete oprobati u slikanju okolnih pejzaža. Tu je i kućna biblioteka, prostoro za sušenje lekovitog bilja koga ovde ima u izobilju i koje možete nabrati i poneti. Obezbeđujemo čak i prostoriju za pripremanje zimnice. Mala botanička bašta lekovitog bilja pomaže gostima da u prirodi prepoznaju bilje (stazama lekovitog bilja i gljiva). Okućnica ima tri hektara sa voćem, šumama, livadama, baštom, izvorima vode i pogodna je za razne potrebe gostiju: fudbal, sankanje, skijanje, sunčanje.

Veliki dvorišni prostor je prijatno uređen, ima BAZEN za kupanje, ležaljke, ljuljaške, tuševe, česme, bunar, garažu, tremove, a i drvenu kadu ''parionicu'' za kupke u lekovitom bilju. Gornja Trešnjevica je planinsko selo izmedju Rudnika, Bukulje i Venčaca, objedinuje sve lepote Šumadije. Nalazi se na vododelnici Moravskog i Kolubarskog sliva i ima čiste izvore i potoke. Jednom rečju, pravi odmor u skladu sa prirodom i svim njenim blagodetima koje nam nesebično daje. Sve to objedinili smo u našem domaćinstvu, pa izvolite posetite nas. Imaćete zagarantovan mir, jer u jednom terminu može boraviti samo vi, bez primanja dodatnih gostiju.

Opremljenost
TV
Otvoreni bazen
U blizini
Planina
Istorijski lokalitet
Sportski teren
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
3
2-krevetne
Cene
8
Noćenje (po osobi)
16
Pun pansion

Lokacija

Imanje Milice Božić se nalazi u središnjem delu sela na raskrsnici puteva Aranđelovac-Rudnik-Topola.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.22333, 20.54611

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Apartman Biba

Apartman Biba

7.5€/noćenje

Aranđelovac, Aranđelovac

Šljivko

Šljivko

0€/noćenje

Aranđelovac, Donja Šatornja

Domaća radinost Rajka

Domaća radinost Rajka

0€/noćenje

Aranđelovac, Aranđelovac

Vajati Bosutica

Vajati Bosutica

35€/pun pansion

Aranđelovac, Bosuta

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image