Kontakt sa vlasnikom

Domaćinstvo Čikić

Sremska Mitrovica, Zasavica

Seosko domaćinstvo
? soba
8 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 15€/polupansion

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Postoji toliko razloga zašto svoj sledeći odmor treba da provedete baš ovde, u domaćinstvu Čikić. Prve komšije su nam umiljate životinje iz prirodnog rezervata Zasavica. Ovde možete videti stare i autohtone domaće vrste poput čupavih svinja mangulica, podloskog govečeta, farmu magaraca ali i koloniju dabrova koja ovde pravi prirodne brane. 

Nalazimo se između Save i Drine na samom kraju Mačve, a nekako na početku Srema. Stoga smo jedinstvena mešavina prirode i ukusa koju nigde više nećete sresti. Možda još samo na Novom Zelandu i to je to :)

Naše seosko domaćinstvo ponudiće vam autentičan smeštaj na bazi noćenja, polupansiona ili punog pansiona. U dvorištu se nalazi letnjikovac i pečenjara u kojoj možete samostalno pripremati hranu ili spremati zimnicu, praviti domaće sokove, džemove, peći rakiju i slično. 

Naravno, ako želite, prepustite sve to nama a vaša čula neka uživaju u mirisima i ukusima domaće pite, kiflica, kobasice i slanine ali i specijaliteta ispod sača, kupusa u zemljanom loncu i mnogim drugima.

Za prave boeme, ljubitelje ravničarskog načina života i dobrog vina, organizovaćemo i zabavu uz tamburaški orkestar.

Pored toga, uvek možete napraviti izlet i do nekadašnje prestonice Rimskog carstva, Sirmiuma (Sremska Mitrovica - 9km) ali i do slavnih fruškogorskih manastira.

Pogledajte galeriju naših fotografija i videćete o čemu pričamo. Kontaktirajte nas putem ove forme da se dogovorimo oko svega a nama će biti drago da vas ugostimo!

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Kućni ljubimci
Centralno grejanje
Domaće životinje
Kuhinja
Roštilj
U blizini
Reka
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Zatvoreni bazen
Otvoreni bazen
Sportski teren
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
2
2-krevetne
1
višekrevetne
Cene
8
Noćenje (po osobi)
10
Noćenje sa doručkom
15
Polupansion
5
Ručak za grup. dnevne posete

Lokacija

Domaćinstvo „Čikić“ nalazi se: 14 km južno od E-70 autoputa Beograd-Zagreb, 2 km od rezervata Zasavica 82 km zapadno od Beograda 64 km južno od Novog Sada. Sa autoputa izlaz za Sremsku Mitrovicu, posle naplatne rampe levo do kružnog toka na kome treba nastaviti pravo i pratit putokaze ka Zasavici.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.9587619, 19.4986886

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Moja uspomena

Moja uspomena

20€/noćenje sa dor.

Inđija, Čortanovci

Vila Sunce

Vila Sunce

40€/apartman

Šid, Morović

Hotel Wood Sremska Mitrovica

Hotel Wood Sremska Mitrovica

27€/noćenje sa dor.

Sremska Mitrovica, Sremska Mitrovica

Vila Davidović

Vila Davidović

25€/noćenje sa dor.

Sremska Mitrovica, Manđelos

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image