Kontakt sa vlasnikom

Divčibarski vajati

Valjevo, Divčibare

Apartmani
? soba
45 krevet(a)

Cena: 0€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

DIVČIBARSKI VAJATI su ekskluzivan apartmanski objekat u planinskom stilu, na divčibarskim livadama, sa kojih se pruža pogled na okolne obronke Maljena.

Apartmani su kategorisani sa 4****. U okviru Stefanovog Vajata nalazi se 6 apartmana:

  • Apartmani A3 i A8 - ROMANTIC, jednosobni, identicno opremljeni, 25 m2 bez kamina sa francuskim ležajem i jednim pomoćnim ležajem (2 + 1).
  • Apartman A15 - FUN, jednosoban, 34 m2 sa španskim kaminom, sa ugaonom garniturom koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, posebnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem (3 + 1).
  • Apartmani A10 (30 m2) i A6 (41 m2) - FAMILY sa španskim kaminima. Imaju dnevni boravak i jednu odvojenu spavaću sobu. U dnevnom boravku postoji ugaona garnitura koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, a u spavaćoj sobi postoje dva singl kreveta (4 + 0).
  • Apartman A11 (48 m2) - GRAND sa španskim kaminom. Ima dnevni boravak sa ugaonom garniturom i jednim pomoćnim ležajem i odvojenu spavaću sobu sa dva singl kreveta (4 + 1).

Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje hrane sa frižiderom i šporetom, led televizor, total tv paket, Wi-Fi internet, TWC, većina poseduje terasu. 

A kada nakon dugih šetnji ili napornog radnog dana poželite da svom telu vratite snagu i vitalnost posetite naš Spa centar.

U objektu postoji i bar Vijogor gde uz kamin u luksuznom planinskom ambijentu možete popiti kafu, toplu čokoladu, kuvano vino, pojesti kolač i meze.

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Centralno grejanje
Loži se u sobi
Kuhinja
Sauna
Đakuzi
Masaža
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Verski objekat
Sportski teren
Kamp
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Usluga samo na upit
Destinacije

Lokacija

Objekat se nalaze na 800 m od centra Divčibara, na glavnom putu Divčibare – Kaona, nedaleko od Ski staze, na samom početku Beogradskog naselja ispod roze vile Bella Vista.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Divčibare apartmani Marko

Divčibare apartmani Marko

20€/noćenje

Valjevo, Divčibare

Divcibare Vikendica

Divcibare Vikendica

40€/apartman

Valjevo, Divčibare

Vila Marina

Vila Marina

12€/noćenje

Valjevo, Divčibare

Apartman KUČ

Apartman KUČ

70€/apartman

Valjevo, Divčibare

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image