Danica Davidović

Topola, Krćevac

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Ja sam Danica Davidović. Živim u selu Krćevac kod Topole i bavim se vezom i heklanjem. Pored stoljnjaka, različitih odevnih predmeta i tkanina, pokazaću vam i još dve interesantne stvari koje radim.

Često smo u situaciji da potrošimo vreme i odaberemo lep poklon za naše najdraže, ali kada dođe do pakovanja, nekako uvek završimo sa tim ukrasnim papirima. Kao odgovor na to, napravila sam izvezene vrećice od prirodnih materijala sa tradicionalnim motivima ili pak sa onim što biste vi želeli. Nema plastike, ni celofana. Originalno pakovanje, veoma pogodno za manje poklone ili nakit. Sa druge strane, ukoliko već imate svoju torbu ili komad odeće, u ponudi su gotove vezene aplikacije koje lako možete prebaciti na druge materijale. Možemo uraditi šta god da zamislite. Sve porudžbine možemo poslati brzom poštom. Predlažemo da pogledate naš program, a ukoliko budete zainteresovani ili imate posebne zahteve slobodno nas kontaktirajte oko svakog dogovora. 

Lokacija

Nalazimo se u selu Krćevac kod Topole

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.29552, 20.68162

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Kapetanovi vinogradi

Kapetanovi vinogradi

15€/apartman

Topola, Topola

Mirjana Pavlović

Mirjana Pavlović

0€/noćenje

Topola, Božurnja

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image