Kontakt sa vlasnikom

Apartmani Paunove stene

Aranđelovac, Garaši

Apartmani
3 soba
6 krevet(a)

Cena: 9€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Ako želite mir, tišinu i netaknutu prirodu, za Vas je prava stvar seoski turizam. Na manje od 10 kilometara od Aranđelovca, na padinama Bukulje, između šumovitih predela i cvetnih livada, nalazi se selo Garaši. U selu se nalazi veliko garaško jezero, gde možete uživati u šetnji i pecanju raznovrsne ribe. Do samog jezera nalazi se otvoren bazen sa sportskim terenima i restoranom, a nedaleko od bazena se nalazi crkva novijeg datuma. ZA SVE GOSTE "PAUNOVIH STENA" BORAVAK NA OVIM BAZENIMA JE BESPLATAN.

U blizini se nalazi seoski turizam "PAUNOVE STENE" sa 3 zvezdice, gde se možete odmarati i uživati u lepotama Šumadije. Izdajemo apartmanski smeštaj (1 petokrevetni i 1 dvokrevetni), koji je potpuno opremljen za samostalno spremanje hrane. Takođe, u dvorištu se nalazi i opremljena bačva, koja može da se koristi kao kafić, ili za prenoćište. Gostima je na usluzi i atraktivan roštilj na vodu, koji gosti rado koriste. Od bazena smo udaljeni oko 1 kilometar, što je povoljno za pešačenje, ili vožnju bicikla, koje imamo na raspolaganju gostima.U blizini je mini market, koji je dobro snabdeven, a domaće proizvode možete nabaviti kod nas (rakija, med, sir, kajmak,...). Apartmani su sa centralnim grejanjem i rade tokom cele godine. Dok pijete kafu i degustirate domaće slatko, bićete upoznati sa istorijskim znamenitostima našeg kraja. Učinićemo sve da se brzo i lako organizujete dok boravite kod nas. Boraveći kod nas imaćete utisak da ste u etno muzeju.

DOBRO NAM DOŠLI DRAGI GOSTI!!! (CRVENI DATUMI U KALENDARU OZNAČAVAJU DASU APARTMANI REZERVISANI)

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Igralište
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Bukulja
Reka
Bukulja
Jezero
Graškojezero
Verski objekat
Crkva
Istorijski lokalitet
Rodno mesto Ilije Garašanina
Banja
Bukovička banja
Otvoreni bazen
Sportski teren
Kamp
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
1
2-krevetne
1
višekrevetne
2
apartmani
Cene
9
Noćenje (po osobi)
Napomena
1000 din. sa uključenom ulaznicom na bazen i taksom.Deca od 2.g do 7.g plaćaju 500.din Primamo i vaučere ministarstva turizma.
Destinacije

Lokacija

Na manje od 10 kilometara od Aranđelovca, na padinama Bukulje, nalazi se selo Garaši.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.2836034, 20.4567741

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Karađorđev vajat

Karađorđev vajat

14€/noćenje sa dor.

Aranđelovac, Orašac

Brestovi i vizija

Brestovi i vizija

15€/noćenje

Aranđelovac, Aranđelovac

Dom Dobra duša

Dom Dobra duša

10€/noćenje

Aranđelovac, Jelovik

Apartman Biba

Apartman Biba

7.5€/noćenje

Aranđelovac, Aranđelovac

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image