Контакт са власником

Вила Бреза

Бајина Башта, Заовине, Тара

Апартмани
? соба
8 кревет(а)

Цена: 0€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Вила Бреза се налази у селу Заовине у насељу Нова Вежања на планини Тари која спада у најлепше планине у Европи. Сместила се у прелепом амбијенту четинарске шуме прошаране пропланцима и ливадама. Вежања се налази на 1000 метара н.в. и представља ваздушну бању која погодује лечењу бронхијалне астме, хроничног бронхитиса, анемије и с

Од Београда је удаљена 220 км и налази се у близини великог Заовљанског језера. Планина Тара је идеално место за љубитеље природе и чистог ваздуха као и за сакупљаче лековитог биља. У Заовинама је, изградњом реверзиблне хидроелектране, формирано пет вештачких језера изузетно чисте воде, богате великим бројем различитих врста рибе где се још увек могу наћи примерци пастрмке поточаре. На једном од тих језера врши се узгој калифорнијске пастрмке. У непосредној близини виле налази се продавница, амбуланта, кафана, црква, дом културе са фискултурном салом, фудбалско игралиште и други садржаји.

 

На само 15км од Нове Вежање налази се Митровац на Тари где постоје уређене ски стазе. На удаљености од 5 км налази се једно од највећих природних станишта Панчићеве оморике у свету.

 

Планина Тара је истовремено један од највећих природних резервата дивљачи као што су: срне, дивокозе, медведи, вукови, куне, орлови и сл.

 

Вила поседује две двокреветне и једну четворокреветну собу са комплетно опремљеном кухињом и купатилом. У склопу виле налазе се и две терасе са предивним погледом на језеро и околину, за најмлађе забавни парк са љуљашком, тобоганом и клацкалицаом, а за старије мини терене за кошарку и фудбал. За максималан ужитак, ту је летњиковац са роштиљем и фонтана.

Опремљеност
ТВ
Ложи се у соби
Кухиња
Игралиште
Роштиљ
У близини
Планина
Река
Језеро
Верски објекат
Историјски локалитет
Камп
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
Услуга само на упит
Дестинације

Локација

Од Београда је удаљена 220 км и налази се у близини великог Заовљанског језера.

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Вила Плави хоризонти

Вила Плави хоризонти

110€/апартман

Бајина Башта, Заовине, Тара

Тара викендица

Тара викендица

30€/апартман

Бајина Башта, Заовине, Тара

Куца за одмор Језера

Куца за одмор Језера

8€/ноћење

Бајина Башта, Заовине, Тара

Брвнаре Награмак

Брвнаре Награмак

40€/најам објекта

Бајина Башта, Заовине, Тара

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image