Контакт са власником

Шумска кућа Атина

Алибунар, Делиблатска пешчара

Викендица
3 соба
4 кревет(а)

Цена: 35€/најам објекта

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Opis smeštaja


Sumska kuca Atina se iznajmljuje svake godine od aprila do oktobra, i to:


  1. Cela kuca je 40 eura dnevno, minimalno je 3 nocenja.
  2. Iznajmljivanje sobe u potkrovlju sa bracnim krevetom za 2 osobe, koriscenjem kupatila, kuhinje i svih pratecih sadrzaja objekta iznosi ukuno 30 eura za 2 osobe sa doruckom (podrazumeva prisustvo vlasnika).


Kuća za odmor "Atina" nalazi se u najlepšem delu Deliblatske peščare, udaljena od seoskog puta 100 m svojim prilaznim putem. Prednost je što ispred placa ne prolaze automobili, tako da je vazduh besprekorno čist. Ova vikendica je unikatnog enterijera, koji obezbedjuje prijatan odmor i uzivanje u prirodi. Idealna je za restartovanje vašeg svakodnevnog gradskog stresa. Nemojte se iznenaditi ako vam se u početku bude mnogo spavalo jer je to posledica velike koncentracije kiseonika. Guste šume četinara i bagrema, utiču da ceo ovaj mikro klimatski prostor ima klimu najsličniju Zlatiboru (naučna istraživanja sastava vazduha). Ljubitelji prirode, dugih i laganih šetnji, rekreacije, lova, ribolova, posmatranja mnogobrojnih ptica i cvetnih vrsta, sportisti, roditelji sa malom decom, kao i svi drugi željni prirode i čistog vazduha ovde će pronaći izvor pozitivne energije za dane koje će prsle provoditi u urbanim sredinama. Vikendica - šumska kuća Atina, nudi

kompletnu uslugu bezbrižnog boravka u njoj sa svim potrebnim sadržajima. Poseduje 13,5 ari ogradjenog placa sa borovom šumicom i četinarima u dvorištu, stabla voća, voda, struja, WI-FI, TV, kupatilo, dnevna soba, kuhinjica, predsoblje, galerija za spavanje sa bračnim ležajem, terasa ispred kuće sa suncobranom i baštenskom garniturom, posebnu sobu sa dva udobna ležaja samca i bračni ležaj u potkrovlju. Drugim rečima sadrži 3 fizički odvojena apartmana. Kapacitet prenoćišta je za ukupno do 6 osoba a ukoliko pozivate svoje goste, pravite veselja ili žurke, moguće je ugostiti i do 20 osoba. Posteljina i escajg sa posudama za spremanje hrane su obezbedjeni. Veliki frižider omogućava čuvanje hrane a postoji i mašina za pranje veša koja se moće dodatno koristiti. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadzor. Moto šumske kuće "Atina" je "Dobrodošli svojoj kući"


U blizini se nalazi, okružen šumom četinara, veliki otvoreni bazen sa termalnom vodom koji odrćava Turistička organizacija Alibunar. Mnogobrojne biciklističke i staze za šetače. U blizini je i škola jahanja gde i najmladji mogu uzimati časove. Od Beograda smo udaljeni samo 57 km. Preporučujemo iznajmljivanje cele kuće na period duži od 10 dana, počev od 01.04. do 01.10. tokom godine. Moguć je i drugačiji dogovor koji će uticati na cenu prenoćišta.

Опремљеност
Интернет
ТВ
ТА грејање
Ложи се у соби
Кухиња
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
Организација догађаја
У близини
Река
Језеро
Верски објекат
Историјски локалитет
Отворени базен
Спортски терен
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Огледна фарма
Структура смештаја
Број соба
3
2-креветне
Цене
35
Најам објекта
Напомена
Минимални боравак у објекту је 3 дана, цена по дану је 40 еура за цео објекат

Локација

Од центра Девојачког Бунара (ресторан Плава Дама) десно према школи јахања а после ергеле прва улица десно (улица Борова) на 300 метара са леве стране. Позвати 0652381010.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.9971717, 20.9407499

Активности

Шта све можете да радите док сте у смештају Шумска кућа Атина

  • Припрема гурманлука
    Постоје услови за роштиљање и котлић - припрема хране за љубитеље доброг укуса

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Апартмани Поповић

Апартмани Поповић

30€/ноћење

Бела Црква, Белоцркванска језера

Шумска кућа Сандy Делиблатска пешчара

Шумска кућа Сандy Делиблатска пешчара

30€/апартман

Алибунар, Делиблатска пешчара

Најам куће Иваново, Панчево

Најам куће Иваново, Панчево

12€/најам објекта

Панчево, Панчево

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image