Контакт са власником

Ртањски конак

Бољевац, Бољевац

Апартмани
? соба
6 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 15€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

’’Rtanjski konak’’ čine dva izdvojena apartmana. Apartman 1 sastoji se od dveju soba (do šest osoba), kupatila i kuhinje. Apartman 2 se sastoji od jedne sobe (do četiri osobe), kuhinje i kupatila. Pored apartmana gostima je na raspolaganju letnjikovac s kaminom, prostrano i uređeno dvorište, mesto za parking, mesto za smeštaj kućnih ljubimaca. Svi objekti , kao i dvorište, pokriveni su bežičnim internetom. U neposrednoj blizini nalaze se brojne prirodne retkosti: Bogovinska i Lazareva pećina, planine Rtanj, Ozren i Malinik, Vrelo Crnog Timoka u Krivom Viru, Ilinsko vrelo, zatim spomenici kulture: Romulijana, manastiri iz 14. veka (Lozica, Krepičevac, Lapušnja), Lešje, Muzej ’’Timočke bune’’, te banje: Sokobanja, Brestovačka banja, Gamzigradska banja. 

Za ljubitelje lova i ribolova na raspolaganju su brojna lovišta u blizini, te reke bogate ribom. ’ ’Rtanjski konak’’ - harmonija novih impresija...

Čekamo vas!

Опремљеност
Интернет
ТВ
Кућни љубимци
Централно грејање
Кухиња
Доступно за особе са огр. кретањем
Игралиште
Ђакузи
Масажа
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
Организација догађаја
У близини
Планина
Rtanj
Река
Timok, Arnauta
Језеро
Borsko, Grliško, Rgotsko
Верски објекат
Crkva Sv. Ilije, Manastir Sv. Petke
Бања
Soko banja, Gamzigradska banja, Brestovačka banja
Структура смештаја
Број соба
2
апартмани
Цене
15
Ноћење (по особи)
Дестинације

Локација

Смештени смо недалеко од подножја, мистиком обавијеног, Ртња, на рубу бољевачке чаршије, на месту где почиње рурална зона. Поред импресивног погледа на планину и природни амбијент који је окружује, хармонија звукова који допиру из природе, учиниће угођај потпуним.

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Собе Нада

Собе Нада

7€/ноћење

Сокобања, Соко Бања

Домаћинство Пешић

Домаћинство Пешић

18€/пун пансион

Књажевац, Вртовац

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image