Мирјана Павловић

Топола, Божурња

Сеоско домаћинство
Пољоприв./занатски производи

Традиционални произвођачи

За додатне информације у вези пољопривредних и/или занатских производа потребно је да директно контактирате домаћинство/произвођача.

Опис производа

Мало где у Србији можете наћи тако мирисне и укусне јабуке, крушке, брескве, кајсије, трешње, дуње и друго сласно воће као што је то случај опленачим крајем. Поднебље на коме расту, чист ваздух нашег села, велики број осунчаних сати само су неки од разлога зашто је то тако. Стручњаци и технолози се неће сложити, али ми верујемо да постоји још један разлог зашто је наше воће тако сласно и примамљиво. Наиме сви наши воћњаци уживају у погледу на шумарке брда Опленац и ремек дело наше архиткетуре - цркву св. Ђорђа. Лепота којом одишу, пренела се и на наше засаде и зато сада сви ви имате прилику да уживате у тегли шумадијских плодова јединственог укуса и мириса. Остаје само да одаберете - џемови, мармеладе, слатка, домаћи сокови од кајсије, малине, нане...Бацамо вас на слатке муке у правом смислу те речи. Сваки договор је могућ, па нас слободно контактирајте.

Дестинације

Локација

Божурња

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.236849, 20.690983

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

У близини

Домаћинство Лукић

Домаћинство Лукић

8€/ноћење

Топола, Овсиште

Данка Јовановић

Данка Јовановић

8€/ноћење

Топола, Липовац

Image Image