Контакт са власником

Кућа за одмор Смиљанић

Љиг, Славковица

Преноћиште
? соба
12 кревет(а)

Цена: 12€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Кућа за одмор Смиљанић налази се у селу Славковица, у центру варошице. Располаже са 4 двокреветне собе са сопственим купатилима и терасом, и једна породична соба 2+2 са засебним купатилом и терасом. У приземљу се налази пространи дневни боравак и трпезарија. Кућа поседује централно грејање и САТ ТВ. Двориште је уређено. Гостима је на располагању роштиљ. Наткривени паркинг за аутомобиле обезбеђен. 

 

Село Славковица се налази у подножју планине Рајац (врх 848 м). То је насеље полузбијеног планинског типа у коме се налазе школа, црква, пошта, продавнице и бројни угоститељски објекти. 

На удаљености од 8 км налази се отворен базен у оквиру Бање Љиг, а на 18 км налази се Бања Врујци. 

 

У Славковици се налази црква св. Преображења саграђена 1875. године, у којој су иконе на дрвету рад докмирске школе из 1820. године. У засеоку Иконић, на око 2 км од центра села налази се манастир посвећен Ваведењу Пресвете Богородице, задужбина краља Милутина. У њему су пронађени саркофази деспота Ђурђа Бранковића и његове жене Јерине. Оставши у народном поимању у рушевинама, иста се још увек назива Црквина. До занимљивих остатака ове цркве из туристичког насеља на Рајцу се долази једночасовним пешачењем. 

 

Опремљеност
Интернет
ТВ
Централно грејање
ТА грејање
Кухиња
Ресторан
Игралиште
Роштиљ
Паркинг
Пешкири
У близини
Планина
Rajac
Река
Slavkovačka reka
Верски објекат
Crkva
Историјски локалитет
Manastir Crkvina
Бања
Vrujci
Затворени базен
Отворени базен
Спортски терен
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
12
Ноћење (по особи)
15
Ноћење са доручком
Дестинације

Локација

95 км југозападно од Београда, на путном правцу Београд-Чачак Ибарском магистралом. 8 км од Љига. После Љига скретање десно на раскрсници ка Славковици и Рајцу. Пратити путоказ ка Славковици. Кућа се налази пре моста са десне стране улице, преко пута школе.

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Код Горана

Код Горана

8€/ноћење

Љиг, Славковица

Домаћинство Ломић

Домаћинство Ломић

5€/ноћење

Љиг, Белановица

Рајацки вајат

Рајацки вајат

10€/ноћење

Љиг, Славковица

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image