Контакт са власником

Кочин конак

Крагујевац, Горња Сабанта

Гостинска кућа
4 соба
10 кревет(а)

Цена: 15€/полупансион

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Stara pesma kaže - Prođoh Levač, prođoh Šumadiju.A na tom putu, zaustavite se na najlepšem mogućem mestu odakle se i Levač i Šumadija vide kao na dlanu. Dobrodošli u Kočin konak. Seosko domaćinstvo u selu Donja Sabanta na putu od Kragujevca do Jagodine. Kućicu kao sa crteža naivne umetnosti namenjena za pravi odmor u dvoje. Sa pogledom koji govori ono čuveno "e stvarno je ova naša Srbija prelepa". Ceo krajolik veoma je živopisan. Uživaćete u zatalasnim brežuljcima na kojima su razbacana paperjasta stada ovaca. U sklopu domaćinstva je i dnevna soba sa trpezarijom u kojoj samostalno možete pripremati obroke. Provedite vikend ili kraći odmor i napunite baterije za radnu nedelju pred vama.

Опремљеност
Интернет
ТВ
ТА грејање
Кухиња
Паркинг
Пешкири
У близини
Планина
Језеро
Историјски локалитет
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
2
2-креветне
2
3-креветне
Цене
15
Полупансион
Дестинације

Локација

Стара песма каже - Прођох Левач, прођох Шумадију.А на том путу, зауставите се на најлепшем могућем месту одакле се и Левач и Шумадија виде као на длану. Добродошли у Кочин конак. Сеоско домаћинство у селу Доња Сабанта на путу од Крагујевца до Јагодине. Кућицу као са цртежа наивне уметности намењена за прави одмор у двоје. Са погледом који говори оно чувено "е стварно је ова наша Србија прелепа". Цео крајолик веома је живописан. Уживаћете у заталасним брежуљцима на којима су разбацана паперјаста стада оваца. У склопу домаћинства је и дневна соба са трпезаријом у којој самостално можете припремати оброке. Проведите викенд или краћи одмор и напуните батерије за радну недељу пред вама.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.93852, 21.01069

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Кућа Чоловића

Кућа Чоловића

30€/ноћење са дор.

Крагујевац, Мала Врбица

Јанин рај

Јанин рај

20€/полупансион

Крагујевац, Петровац

Тања Ђорђевић

Тања Ђорђевић

0€/ноћење

Крагујевац, Влакча

Image Image Image Image Image Image Image Image Image