Контакт са власником

Кључ раја

Мионица, Кључ

Преноћиште
? соба
15 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 10€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Домћинство „Кључ раја“ представља јединствен етно комплекс који се састоји од ресторана, апартмана за смештај, вајата – музеја са поставком ручних радова, рибњака са пастрмком, воденице поточаре за млевење кукуруза и пшенице и других атрактивних садржаја. Кроз читав комплекс протиче река Лепеница, која се на почетку села рачва у 3 правца, а при крају комплекса се поново спаја у један ток.

У ресторану гости могу да пробају специјалитете “Кључа раја” и осталу традиционалну српску храну и пића. На поткровљу ресторана налазе се собе за одмор. Гостима је на располагању 6 соба са сопственим купатилом, укупно 15 лежаја.
Двориште је уређено и украшено цвећем и дрвећем. На средини се налазе стара „шинска кола“ осликана руком сликара Слободана Топаловића. Поред воденице је Кућа за помељаре која је претворена у апартман поред саме реке. Изнад комплекса налази се брана на реци Лепеници, где је предвиђено да се изгради базен за посетиоце етно села. Рибњак са пастрмком је на располагању љубитељима риболова. По жељи, домаћини могу организовати посете: Бањи Врујци, Дивчибарама, Струганику, Равној Гори, манастирима Лелић и Ћелије, као и осталим културно-историјским и природним знаменитостима које се налазе на територији општина Мионица и Ваљево.
Опремљеност
Интернет
ТВ
Клима
Кућни љубимци
Ресторан
У близини
Планина
Река
Верски објекат
Историјски локалитет
Бања
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
10
Ноћење (по особи)
12
Ноћење са доручком
15
Полупансион
20
Пун пансион
Дестинације

Локација

Етно центар се налази на 100 км од Београда, 80 км од Шапца, 20 км од Љига и Ибарске магистрале, 20 км од Ваљева, у подножју Дивчибара, на подручју општине Мионица.

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Домаћинство Крстивојевић

Домаћинство Крстивојевић

8€/ноћење

Мионица, Крчмар

Вила Шах Бања Врујци

Вила Шах Бања Врујци

20€/ноћење

Мионица, Бања Врујци

Image Image Image Image