Контакт са власником

Качерац

Љиг, Бранчић

Собе
? соба
9 кревет(а)

Цена: 10€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Ресторан Качерац Код Брата је добро познат свим љубитељима квалитетних угоститељских установа још од давне 1980. године. Узевши у обзир атрактивну локацију, ресторан је стајао на услузи гостима из Ужица, Чачка, Пожеге, Краљева, путницима из Црне Горе, али је исто тако омиљен и у свом крају негујући традиционалне Шумадијске вредности.

 Када говоримо о нашем ресторану, не можемо да се не похвалимо веома битном историјском чињеницом, ми смо први ресторан који је на менију имао запечену лепињу са кајмаком, јајетом и кислеми млеком. Поносни на такву историју, наш мени и даље садржи понуду исте запечене лепиње. Зато, осетите део историје и дођите на наш специјалитет.

 

Ресторан Качерац код брата у својој угоститељској и туристичкој понуди поседује и собе за издавање и преноћиште. Собе су комплетно уређене. Собе поседују сопствено купатило, ТВ, мини бар, wирелесс интернет. Налазимо се на ибарској магистрали у Љигу на 80 км од Београда према Чачку. Гости могу користити услуге ресторана као и тениског терена по посебним промотивним ценама. Од овога лета гостима је на располагању и новосаграђени тениски терен изграђен по најсавременијим и најмодернијим стандардима. Тениски терен је обасјан и рефлекторима тако да се можете рекреирати и у вечерњим часовима. Ресторан Качерац код брата за најмлађе заљубљенике у тенис организује и малу школу тениса јер поседује и свог личног тренера и службу која одржава терен.

 

 

Опремљеност
Интернет
ТВ
Клима
Централно грејање
Ресторан
Игралиште
У близини
Река
Верски објекат
Бања
Затворени базен
Спортски терен
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Огледна фарма
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
10
Ноћење (по особи)

Локација

Налазимо се на ибарској магистрали у Љигу на 80 км од Београда према Чачку

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.231052, 20.256838

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Домаћинство Саратлић

Домаћинство Саратлић

14€/ноћење са дор.

Љиг, Шутци

Сместај на селу Весић

Сместај на селу Весић

10€/ноћење

Љиг, Лалинци

Рајацки вајат

Рајацки вајат

10€/ноћење

Љиг, Славковица

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image