Контакт са власником

Хотел Лане

Сјеница, Сјеница

Хотел
? соба
48 кревет(а)

Цена: 35€/ноћење са дор.

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Хотел Лане се налази у самом центру града. Одликују га пријатна атмосфера и удобност амбијента Хотел Лане је категоризован и има три звездице. Гостима су на располагању два апартмана и осамнаест соба, опремљених да испуне ваше жеље и потребе. Собе су опремљене телефоном, кабловском телевизијом, бесплатним wи-фи, и мини баром. За све госте обезбеђен је паркинг простор, као и подземна гаража. У склопу хотела послује ресторан националне кухиње.

Највећа атракција на целом овом подручју јесте Сјеничко језеро. Јединствен пејзаж са меандрима Увца и кањон испуњен језером. Све то се налази на једном месту, удаљено свега шест километара од Сјенице. На обалама језера, на вертикалама, живи највећа колонија лешинара на Балкану. Ово су ретке, али и највеће птице у земљи, Белоглави супови.

Поносно представљамо Ски центар Жари. Удаљен свега 6 км од центра Сјенице, представља идеално место за рекреацију на снегу. На свега пар минута од града доживећете експлозију узбуђења и задовољства амбијента које пружа овај ски центар.

Пештерска висораван највећа висораван на Балканском полуострва и једна од највећих у Европи, последњих година је постала прави хит међу љубитељима туризма, нових неистражених предела и нетакнутих, ничим нарушених природних лепота. Са надморском висином од 1150 метара и површином од 63 квадратна километра она представља јединствену, очаравајућу, ни са чим упоредиву природну оазу у срцу Европе.

 

Опремљеност
Интернет
ТВ
Централно грејање
Ресторан
У близини
Планина
Река
Језеро
Верски објекат
Спортски терен
Бициклистичка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
35
Ноћење са доручком
45
Полупансион
55
Пун пансион
Дестинације

Локација

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.273046, 19.998759

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Домаћинство Савић - Миросаљци

Домаћинство Савић - Миросаљци

8€/ноћење

Ариље, Миросаљци

Луx апартмани Бохемиа Златибор

Луx апартмани Бохемиа Златибор

30€/апартман

Чајетина, Златибор

Вирића воденица

Вирића воденица

15€/полупансион

Чајетина, Крива река

Тара брвнаре

Тара брвнаре

10€/ноћење

Бајина Башта, Митровац, Тара

Image Image Image Image Image Image Image Image