Контакт са власником

Гучевски вајати

Лозница, Горња Ковиљача

Брвнарe и вајати
? соба
? кревет(а)

Цена: 12€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Na samo 100 m odakle se kao na dlanu sa Gučeva vidi Drina, a uz nju s jedne strane Banja Koviljača , a s druge Mali Zvornik, kao i susedna mesta Republike Srpske, izgrađen etno kompleks „Gučevski vajati“.

Svi koji požele da nekoliko dana predahnu od urbanog života i da se dobro odmore uz miris voćki u dozrevanju, sveže pokošene trave ili šarekolikog procvetalog lekovitog i šumskog bilja, priželjkivani mir, potrebnu relaksaciju i rekreaciju po sopstvenoj meri mogu zgodno i jeftino da pronađu na planini Gučevo. Gučevo, je šumovita planina koja je natkrila Banju Koviljaču s južne strane. Planina i Banja su dva nedeljiva pojma, jer se uslovljavaju i na sto načina spajaju i prožimaju.

Urađeno je po uzoru na domaćinstva ovdašnjih meštana s kraja 19. I početka 20.veka. sagrađeno pre punih 5 godina, ambijentom, lepotom i sadržajima etno kompleks “Gučevski vajati“ naprosto se utopilo u prirodno okruženje ovog kraja. Urađeni su tako da predstavljaju zdanja na ovoj planini koja su nekada imali ovdašnji domaćini. Materijal je pažljivo biran, kao i njihove kombinacije i tehnike. Opasano je čistim bukovim šumama punim cveća i lekovitog bilja, puževa, raznih vrsta jestivih gljiva. 

Naša avlija, restoran, gostinske sobe, usluga, jela i pića moraju da budu u znaku davno prošlih vremena, kada se nije živelo takvom brzinom kao sada. Uspeli smo da širom otvorimo vrata gostima, duboko ubeđeni da smo pripremili dobar kutak u kojem uz naše gostoprimstvo i ambijent vreme može bar nakratko da „stane“, da ljudi posvete više pažnje sebi i svojim najbližima. Srećni smo kad nam gosti kažu da smo uspeli da ponudimo razonodu i odmor.

U sklopu etno kompleksa „Gučevski vajati“ su restoran sa baštom, vajati za smeštaj gostiju, park za decu i mini zoovrt.

 

Опремљеност
Интернет
ТВ
Домаће животиње
Помоћни лежај
Ресторан
Роштиљ
У близини
Планина
Река
Верски објекат
Бања
Бициклистичка стаза
Пешачка стаза
Огледна фарма
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
12
Ноћење (по особи)
14
Ноћење са доручком
16
Полупансион
19
Пун пансион

Локација

Географске координате објекта:

Географске координате недостају. Приказ мапе није могућ.

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Сунчана Река

Сунчана Река

16€/ноћење

Лозница, Горња Ковиљача

Викендица на Дрини

Викендица на Дрини

5€/ноћење

Лозница, Јелав

Вила Тања сместај

Вила Тања сместај

18€/апартман

Лозница, Бања Ковиљача

Апартмани Домаx

Апартмани Домаx

20€/апартман

Лозница, Бања Ковиљача

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image