Контакт са власником

Етно насеље Врдничка кула

Ириг, Бања Врдник

Tуристички комплекс
? соба
? кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 0€/апартман

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Изоловано од урбаног и ушушкано у дубокој, нетакнутој природи, на самој граници са Националним парком „Фрушка гора“ изграђен је етно комплекс „Врдничка кула“.
Чист ваздух, мирис липове и борове шуме које окружују ово насеље и поглед на предивну природу пружиће гостима мир и опуштање за сва чула. Етно комплекс је добило назив по историјској грађевини из 12.века, Врдничкој кули, која је према подацима подигнута у периоду када су Римљани били насељени на овом подручју. До овог историјског локалитета се може доћи „стазом здравља“ за свега 20 минута лагане шетње. На површини од 3 ха, саграђени су бунгалови за смештај гостију, различитих величина, од двокреветних за младенце, па до оних великих, који могу да приме чак и шестосточлану породицу. Бунгалови су грађени у етно стилу од дрвета и других природних материјала. Како би гости могли да уживају у специјалитетима домаће кухиње типичне за ово поднебље, у ракији и у вину из оближњих винограда, саграђен је Етно ресторан и вински подрум. Ресторан је заједно са терасом капацитета до 230 места, док је вински подрум капацитета до 130 места. Оба постора су изузетно погодна за организовање корпоративних догађаја и пријема, али и лепих и важних тренутака које желите да поделите са пријатељима и породицом. Са терасе се пружа прелеп поглед на Врдник и Фрушку гору који може да учини да Ваша прва јутрања кафа или породични ручак буду незаборавни. Етно комплекс је повезан са хотелом Премиер Аqуа “стазом здравља” дугом око 2 километра. Све љубитеље природе позивамо да нас посете и уживају у прелепом и јединственом амбијенту Етно комплекса „Врдничка кула“.
Опремљеност
Интернет
ТВ
Клима
Кућни љубимци
Централно грејање
Доступно за особе са огр. кретањем
Игралиште
Сауна
Парно купатило
Теретана
Ђакузи
Примамо ваучере
Масажа
Билијар
Стони тенис
У близини
Планина
Верски објекат
Спортски терен
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
Услуга само на упит
Дестинације

Локација

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 45.142521, 19.77931

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Брвнара Врдник

Брвнара Врдник

20€/ноћење

Ириг, Бања Врдник

Греен Хоусе Апартмани

Греен Хоусе Апартмани

20€/апартман

Ириг, Бања Врдник

Апартмани Извор Врдник

Апартмани Извор Врдник

25€/апартман

Ириг, Бања Врдник

Етно хотел Врдничка кула

Етно хотел Врдничка кула

37€/ноћење са дор.

Ириг, Бања Врдник

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image