Контакт са власником

Брвнара Муртеница

Нова Варош, Негбина

Брвнарe и вајати
? соба
4 кревет(а)

Цена: 25€/најам објекта

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

 

     Брвнара, са кровом који је изграђен по узору на некадашњи чобански кућер, налази се у подножју Муртенице, на периферији засеока Перишићи. Тихује у несвакидашњем шумском миру, окружена стогодишњим црним боровима. Амбијент је идеалан за одмор без буке и гужве, којих су препуни велики туристички центри. Прави је избор за све који желе истински спокој без немира модерног живота. Ужитак је дружење са планинским цвећем, пашањацима, дрвећем и птицама. Планинска кућа, брвнара, удаљена је свега 1000 метара од места Тавник, односно од магистралног пута. На десетак минута хода од објекта налази се одлично снабдевена продавница прехрамбених производа.

Објекат има две велике просторије уз предсобље и купатило. Располаже са три лежаја распоређена у два засебна простора, уз још један помоћни лежај.

     На свега пар стотина метара од објекта мирује језеро рођено у бившем руднику, место несвакидашњих доживљаја и извориште фантазија. Вода у језеру је чиста и у летњим месецима идеална за купање.

     Обилазак Муртенице као аутентичне прашуме не може се поредити са посетама другим планинама. Можете сусрести јеремичак, букву, црни бор, јелу – па бирајте друштво! Ко познаје шумско биље и лековите травке наћи ће довољно пријатеља на оброцима ове дивљине (објашњење значења речи дивљина – „дивити се, остати забезекнут“).

    Ако желите да поклоните телу прилику на предах од паризера, паштета, виршли и мајонеза, током дружења са сељацима пробајте укусе љуте ракије, твдог сира или кајмака. Можда нека сељанка припреми и питу савијачу.

    Место на коме је планинска кућа удаљено је двадесетак километара од Нове Вароши, односно планине Златар и исто толико од центра Златибора. На осам километара удаљености налази се Златарско језеро. Са краткотрајном вожњом аутомобилом можете посетити кањон реке Увац са стаништем белоглавог супа, а на истом путу је и Манастир Дубница. У реалитвно блиској околини налазе се и други верски објекти, међу којима и цркве брвнаре у Пети и Доброселици и Манастир Милешева.

     Заинтересованим гостима на располагању су бесплатни стручни савети лекара специјалисте!!!

Опремљеност
ТВ
ТА грејање
Помоћни лежај
Кухиња
Игралиште
Роштиљ
У близини
Планина
Језеро
Верски објекат
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
25
Најам објекта
Напомена
35 еура дневно до три одрасле особе; 45 еура дневно за четири одрасле особе
Дестинације

Локација

Место је удаљено 1 км од магистралног пута, 10 км од Златарског језера, 20 км од Златара и исто толико од центра Златибора.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.569507, 19.767133

Утисци и оцене

Boris
21.07.2019

Ako zelite pravi odmor,od grada buke i smoga,posetite ovu oazu mira i tisine.Docekace vas cist vazduh sa mirisom borovih suma,cvetne livade i cisti potoci,biserno jezero.Divni i ljubazni domacini,ljudi iz sela prijatni,gostoljubivi uvek spremni da vas docekaju sa kafom ,rakijom,ili obiljem domacih proizvoda i jela.Nedaleko je i prodavnica sa veoma ljubaznim trgovkinjama.Kucica kao iz bajke,opremljna svim potrebnim stvarima.Sta bi vise mogli pozeleti ?Mi smo bili ove godine drugi put i nadamo se da i sledecih godina cemo uzivati u tom miru.Hvala im svima na lepom odmoru i veeliki pozdav za sve ljude iz Perisica!

Слични смештаји

Домаћинство Зечевић на Златару

Домаћинство Зечевић на Златару

15€/апартман

Нова Варош, Златар

Домаћинство Шапоњић

Домаћинство Шапоњић

10€/ноћење

Нова Варош, Златар

Луx Апартман Чајетини

Луx Апартман Чајетини

40€/ноћење

Чајетина, Златибор

Апартмани Василиц

Апартмани Василиц

0€/ноћење

Нова Варош, Златарско језеро

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image