Контакт са власником

Бисер Лопатнице

Краљево, Лопатница

Апартмани
? соба
8 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 12€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Са својом породицом или пријатељима можете уживати у прелепим сеоским крајолицима, шетати многобројним шумским и планинским стазама, рекреирати се вожњом бициклом, у летњем периоду купати се у нашем купалишту или у реци Лопатници, пецати кркуше и пастрмке у незагађеној реци, ловити по околним планинама и још пуно тога.

 Могуће је организовати параглајдинг са брда у околини Богутовца, рафтинг Ибром који је удаљен од Лопатнице 5км, бавити се стрељаштвом, јахати коње, брати печурке у сезони по чему је овај крај изузетно богат или се купати у Лопатничкој Бањи где је температура воде 24-28*Ц. 

Бањска вода је изузетно лековита за многа обољења (неуралгија, неуроза, болести нервног система, хронична мигрена, неке врсте реуматизма, болести органа за варење, висок крвни притисак као и разна обољења коже). У свом саставу бањска вода садржи магнезијум, калцијум, литијум, сумпор водоник, натријум, хлорокарбонат, сулфат, радијум и гвожђе. Ова вода спада у класу хипотермичких вода. 

Читав овај крај се налази на 300-500м. надморске висине и смештен је између планина Троглав и Чемерно са западне стране и Жељином и Столовима са источне стране. Читаво поднебље одликује се умереном континенталном климом, без јаких ветрова и магле као и без наглих промена ваздушног притиска.Уживаћете у нетакнутој природи и здравој храни која се спрема у нашем огњишту са производима из овог окружења. У прелепом амбијенту, на тераси, бићете послужени домаћим слатком, воћним ракијама, погачом, пројом, качамаком, попаром, сиром, кајмаком, сувим месом, чварцима, печеним кромпиром, чорбама, купусом из земљаног лонца, пасуљом, сармом, јагњетином испод сача, разноврсним роштиљом и рибом, слатком питом од јабука или пиринча, салчићима, ванилицама, палачинкама.

 

 У склопу етно села налазе се куће за одмор (брвнаре) са великом покривеном терасом. У сваком објекту у приземљу је дневна соба, трпезарија и купатило а на спрату су две двокреветне спаваће собе. У свим објектима (има их три плус објекат за исхрану) постоји ТВ и интернет. Етно село ,,Бисер Лопатнице“ идеално је за групе од 5 до 15 особа који су љубитељи мира,купања, шетње, природе, планинарења, лова, риболова... Уз љубазне домаћине великог духа, прелепу природу, здраву храну, доживећете праву породичну атмосферу и понети предивне утиске из Лопатнице.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Клима
Кућни љубимци
Централно грејање
Помоћни лежај
Кухиња
Отворени базен
Роштиљ
Стони тенис
Паркинг
Пешкири
Организација догађаја
У близини
Планина
Kopaonik, Troglav
Река
Lopatnica, Ibar
Верски објекат
Studenica, Zica
Историјски локалитет
Maglic
Бања
Bogutovacka Banja
Отворени базен
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
4
2-креветне
2
апартмани
Цене
12
Ноћење (по особи)
40
Апартман
Напомена
Преноцисте 1400 дин. по особи дневно, деца од 5 до 12 година 50 % цене, деца до 5 година гратис.

Локација

Етно село "Бисер Лопатнице" налази се на уласку у село Лопатница и удаљено је 25км од Краљева. На Ибарској магистрали Краљево-Рашка на 20км налази се село Богутовац. Од скретања у Богутовцу на 5км налази се етно село "Бисер Лопатнице". Смештено је на изузетно лепом месту уз саму реку Лопатницу и

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.6777002, 20.5158812

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Домаћинство Милојевић

Домаћинство Милојевић

15€/ноћење

Краљево, Лопатница

Одмор за душу

Одмор за душу

8€/ноћење

Краљево, Богутовачка Бања

Домаћинство Шеклер

Домаћинство Шеклер

6€/ноћење

Краљево, Рудно, Голија

Брвнара Орлово Гнездо

Брвнара Орлово Гнездо

15€/ноћење

Краљево, Рудно

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image