Контакт са власником

Белино сокаче

Ужице, Крчагово

Сеоско домаћинство
? соба
6 кревет(а)
Кућни љубимци

Цена: 16€/ноћење

Деца су 2-12 година, бебе до 2 године

Опис смештаја

Белино сокаче, славите дечји рођендан, диплому ... или као и ми мислите да за мале животне ужитке није потребан посебан разлог; сањате побећи од градске гужве или на романтични викенд у природи; желите квалитетно искористити слободно време с најдражима или желите инспиративно место на коме у миру можете завршити роман који пишете годинама; тражите место за роштиљ или сте с пријатељицама у потрази за новим анти-стрес третманом који заиста делује? Дођите у Белино сокече!   Белино сокаче чини стогодишња традиционална дрвена кућа, и још једна из половине прошлог века. Смештене су ​ на Мендином брду 5 минута вожње од центра Ужица, 3 мин вожње од магистралног пута Београд - Златибор. Само 20км удаљена од центра Златибора. Проведите у Белином сокачету пријатан дан или останите колико вам је воља! На располагању вам је цело мини имање (5000м2), струја, вода, кухиња с посуђем, купатило, недостајете само ви!   Можемо помоћи око хране и пића, а ни долазак није проблем: довезите се сопственим возилом. Белино сокаче има сопствени паркинг или ћемо за вас организовати најповољнији превоз (добра идеја за све који воле попити). За понуду и информације, боравак већег броја особа и расположивости термина молимо контактирајте нас. Добро нам дошли.

Опремљеност
Интернет
ТВ
Кућни љубимци
ТА грејање
Ложи се у соби
Кухиња
Ресторан
Роштиљ
У близини
Планина
Река
Језеро
Верски објекат
Историјски локалитет
Отворени базен
Спортски терен
Камп
Пешачка стаза
Структура смештаја
Број соба
Структура није наведена
Цене
16
Ноћење (по особи)
21
Ноћење са доручком
26
Полупансион
30
Пун пансион
50
Апартман
6
Ручак за груп. дневне посете

Локација

Брвнара Белино сокаче нуди смештај у Крчагову на 3км удаљена од центра Ужица, 19 км од Златибора и 39 км од Чачка. Објекат је удаљен 30 км од Мокре Горе.

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 43.848229, 19.873871

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

Слични смештаји

Апартман на Мокрој Гори

Апартман на Мокрој Гори

20€/апартман

Ужице, Мокра Гора

Апартман Викторија

Апартман Викторија

25€/апартман

Ужице, Ужице

Викендица Врутци

Викендица Врутци

20€/ноћење

Ужице, Врутци

Стапарски Сорренто

Стапарски Сорренто

100€/апартман

Ужице, Ужице

Image Image Image Image Image Image Image