Анина зимница

Топола, Овсиште

Сеоско домаћинство
Пољоприв./занатски производи

Традиционални произвођачи

За додатне информације у вези пољопривредних и/или занатских производа потребно је да директно контактирате домаћинство/произвођача.

Опис производа

Постоји лепа, укусна и уредна зимница и постоје уметничка дела од зимнице домаћице Ане Никодијевић. Пре две године одлучили смо да све оно што богата Шумадија рађа, претворимо у домаће џемове, слатка, сокове, ајваре и многе друге ђаконије. Људима су се свиделе ове сликовнице у тегли. Прве године нисмо могли да постигнемо да спремимо онолико колико су наши купци тражили. Мислили смо десило се случајно. Наредне године, наши купци су нас препоручили, а продаја је порасла невероватних 5 пута. Било је и критика. Кажу: "Како сад да да начнемо и покваримо ову уметност у тегли, а и кад пробамо одмах бисмо нову теглу да начнемо". Као у зачараном кругу. Асортиман је заиста велики, а за квалитет гарантује неколико хиљада задовољних муштерија. Контактирајте нас и поручите своју туру на време да после не буде касно.

Локација

Географске координате објекта:

Гео. ширина/дужина: 44.18796, 20.72519

Утисци и оцене

Ако сте били корисник производа/услуга у овом домаћинству, будите први који ће другим посетиоцима пренети свој доживљај!

У близини

Капетанови виногради

Капетанови виногради

15€/апартман

Топола, Топола

Домаћинство Лукић

Домаћинство Лукић

8€/ноћење

Топола, Овсиште

Данка Јовановић

Данка Јовановић

8€/ноћење

Топола, Липовац

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image