Kontakt sa vlasnikom

Vila Bor

Knjaževac, Crni Vrh

Prenoćište
1 soba
5 krevet(a)

Cena: 11€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Nalazimo se u ataru sela Crni Vrh, na prelepoj Staroj planini, 4 km od prve četvorosedne žičare na Konjarniku, 13 km od Planinarskog doma ispod stene Babin Zub, a na samo 200m postoji i jedan divan restoran “Ždrma“. Stojimo na raspolaganju tokom svih 12 meseci godišnje, a uz veoma pristupačne cene ovde ćete uživati u sjajnim uslovima, bilo na laganom i opuštenom letnjem odmoru ili svim čarolijama na snegu koje zima nosi sa sobom. Za sve koji nas posete svojim kolima obezebeđen je parking prostor ispred same vile.

U ponudi imamo ovaj veliki i komforni apartman gde savršene uslove za smeštaj mogu naći manje porodice, manje grupe skijaša, kao i svi oni koje žele mir i tišinu na svom odmoru.Pored udodnih kreveta, jednog bračnog i dva ležaja na sprat, apartman ima i dobro opremljenu kuhinju za pripremu laganih jela i napitaka, a za ručkove na raspolaganju vam je obližnji restoran Ždrma. Sastavni deo apartmana je i trpezarija sa stolom i stolicama, kao i kupatilo sa tušem. Tokom zimskih meseci ovde besprekorno radi parno grejanje, pa će temperatura biti ugodna i prijatna, a u trenucima odmora i dokolice možete gledati i neki od kanala na TV-u. A za potpuni užitak tu je i bežična Wi-Fi konekcija.

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
Kuhinja
Parking
U blizini
Planina
Babin zub
Reka
Crnovrška reka
Verski objekat
Crkva Svetog Ilije
Struktura smeštaja
Broj soba
1
apartmani
Cene
11
Noćenje (po osobi)

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.405518, 22.5787328

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

StaroplaninSki Apartmani

StaroplaninSki Apartmani

50€/apartman

Knjaževac, Crni Vrh

Planinski dom Šum

Planinski dom Šum

20€/noćenje

Knjaževac, Crni Vrh

Vila Mika

Vila Mika

10€/noćenje

Knjaževac, Crni Vrh

Vila Idila

Vila Idila

10€/noćenje

Knjaževac, Crni Vrh

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image