Kontakt sa vlasnikom

Tikin Konak

Pirot, Dojkinci

Vikendica
? soba
? krevet(a)

Cena: 25€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Oaza mira i tišine, koja se nalazi na kraju vikend naselja Vrelo, odvojena od komšija. Idealno mesto za porodicu ili društvo. Enterijer je ručni rad staroplaninskog majstora. Niža cena za manji broj osoba i za duži period boravka

Opremljenost
TV
Loži se u sobi
Kuhinja
U blizini
Planina
Reka
Verski objekat
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
25
Apartman
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.185568, 22.823077

Utisci i ocene

Nina
16.08.2019

Proveli smo deset dana avgusta 2019 u ovoj vikendici. Vikendica je opremljena sa šest kreveta, a koristilo je samo nas dvoje. Kao i što smo očekivali, nameštena je rustično, ali smo se osećali komotno kao nikad pre, a imamo mnogo iskustva u iznajmljivanju apartmana. Toalet na svakom spratu, udobni kreveti i posteljina, velika dnevna soba, potpuno opremljena kuhinja, ostava sa frižiderom, a najlepše od svega dvorište u kome uvek ima hladovine, bilo pod tremom ili pod drvećem. U dvorištu nameštaj pokretni i nepokretni, slavina, roštilj. Jedino što treba napomenuti je da se bojler u kupatilu loži na drva i tuš nema kabinu, nego je celo kupatilo tuš kabina. Međutim, to nam nije ni trebalo jer je vreme bilo toplo i isti takav bojler, sa tuš kabinom postoji napolju, osim što se u ovom drugom voda ugreje od sunčane toplote tako da smo se tuširali do mile volje.
Vikendica je smeštena par stotina metara od prve sledeće, tako da se ne vidi i ne čuje niko drugi, vidi se samo zelenilo i čuje žubor reke. Po danu putem prođu dva tri vozila na sat, noću ništa. Na 500 m je raskrsnica sa odličnim restoranom, odatle polaze putevi ka okolnim selima i nestvarno lepim stazama kroz šume i uz potoke.
Bilo je predivno i nadamo se da ćemo opet letovati na ovom mestu.

Slični smeštaji

Kuća Gradašnica

Kuća Gradašnica

35€/apartman

Pirot, Gradašnica

 Domaćinstvo Najdenov

Domaćinstvo Najdenov

5€/noćenje

Dimitrovgrad, Senokos

Apartman Barka

Apartman Barka

0€/noćenje

Pirot, Slavinja

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image