Kontakt sa vlasnikom

Seosko domaćinstvo Pantelić

Gornji Milanovac, Drenova

Seosko domaćinstvo
2 soba
2 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 15€/noćenje sa dor.

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Ako ste zaljubljenik u one romantične kućice u selima Toskane i Provanse, potpuno ušuškanih u prirodu i okoliš, uživaćete u selu Drenova u gostoprimstvu Sneže Pantelić. U pitanju je srpska seoska kuća, potpuno renovirana u domaćinstvu starom preko 200 godina! Starinski oslikani kreveti sa udobnim dušecima, posteljinom i tradicionalnim ćilimima, potpuno će vas vratiti kroz vreme. Objekat je, kako je to nekada bilo, rađen od kvalitetnog kamena pa su zidovi ovde debeli 60 cm! Na ovaj način dobijen je prirodni klima uređaj koji neverovatno reguliše temperaturu i zimi i leti pa vam nikada neće biti vrućina.

Ovo je mesto zaklonjeno od buke, jer u okruženju nema komšija niti prometnog puta. Možete opustiti uz omljenu knjigu, cvrkut ptica, zvuk zrikavaca ili žubor vode Drenavice koja protiče odmah pored domaćinstva. Tu su i dva izvora lekovite vode.

Sneža je umešna domaćica koja nema unapred utvrđen meni, već gostima priprema ono što oni požele. Ali da znate da se u njenim rukama uvek kriju tradicionalna jela ovog kraja. Sve namirnice nabavljaju se od seoskih proizvođača iz Drenove: mleko, sir, jaja, kajmak, ali tu je i njena organska bašta svežeg povrća. Ipak, gosti se neretko sa Snežom opredele za ručak u nadaleko poznatoj kafani kod Miće. Kafedžija krije tajnu vrhunskih domaćih kobasica i još svega nekoliko jela, ali je zbog ukusne hrane ovde uvek puno, pa iako je u selu, zakazivanje je obavezno. Radno vreme kreće tek od 13h :)

Pored reke Drenovice, tu je i reka Dičina, koja je zbog svojih virova, pogodna za kupanje. Sa druge strane, na raspolaganju su i bazeni u obližnjem Gornjem Milanovcu. Brojne su i staze za šetanje po prirodi. Možete napraviti lagani izlet peške do čuvenog manastira Savinac, zdaužbine Miloša Obrenovića i tamo pronaći neke zanimljive priče iz nacionalne istorije.

Po mnogo čemu zanimljiv i pitom kraj. Mesto u kome ćete osetiti razliku između turizma i odmora. Odaberite datum i kontaktirajte vlasnicu okofinalnih detalja!


Opremljenost
TV
Kućni ljubimci
Loži se u sobi
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Suvobor, Rajac, Rudnik
Reka
Drenovica, Dičina
Verski objekat
Manastir Savinac
Istorijski lokalitet
Takovo i spomen obeležja II srpskog ustanka
Banja
Ovčar banja
Otvoreni bazen
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
2
2-krevetne
Cene
15
Noćenje sa doručkom
20
Polupansion
25
Pun pansion
Napomena
Za 3 noćenja i više cena za noćenje sa doručkom je 10e

Lokacija

Domaćinstvo Snežane Pantelić nalazi se u selu Drenova, svega par stotina metara udaljenih sa glavnog seoskog puta. Tik uz rečicu Drenovica.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.0324902, 20.3446333

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Vesković

Domaćinstvo Vesković

8€/noćenje

Gornji Milanovac, Koštunići

Tri hrasta

Tri hrasta

10€/noćenje

Gornji Milanovac, Klatičevo

Vila Bojana

Vila Bojana

7€/noćenje

Gornji Milanovac, Rudnik

Domaćinstvo Radoslava Žižovića

Domaćinstvo Radoslava Žižovića

8€/noćenje

Gornji Milanovac, Leušići

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image