Kontakt sa vlasnikom

KK Apartment

Bačka Topola, Bačka Topola

Apartmani
2 soba
9 krevet(a)

Cena: 30€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Dobro došli

Naš apartman se nalazi u užem centru grada u prijatnom okruženju. Pogodan je za odmor i opuštanje. Parking u celom gradu je besplatan, a naši gosti svoje automobile mogu da parkiraju ispred samog apartmana smeštenog u mirnoj ulici punoj zelenila. U blizini apartmana je, udaljeno na par minuta lagane šetnje, gradsko jezero sa veoma lepo uređenom plažom i šetalištem koje pruža bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje odmora, kupanje i šetnju. Najbliža prodavnica udaljena je 200 metara od kuće.

 

Naš smeštaj

Apartman je smešten u potpuno novoj kući sa dvorištem koje odiše intimnom domaćom atmosferom. Opremljen je po najsavremenijim standardima, što gostima pruža udobnost doma.

Osnovni toaletni pribor, peškiri i posteljina su sastavni deo naše usluge. Gostima su na raspolaganju fen za kosu, sobni sef, ormarići sa vešalicama i policama, TV, besplatni WiFi, muzička oprema i laptop, centralno grejanje i klimatizacija


APARTMAN


Apartman se sastoji od dve spavaće sobe, jedna je sa bračnim krevetom, a druga sa 4 kreveta, kupatilom, velikim dnevnim boravkom i kuhinjom s trpezarijom, natkrivenom i otvorenom terasom, roštiljem i kotlićem, travnatim dvorištem za decu, kako bi se i naši najmlađi gosti, kao i njihovi roditelji što bolje osećali.

Spoljašnji (roštilj, kotlić) i unutrašnji prostor za pečenje/kuvanje u potpunosti je opremljen. Vašem ugodnom boravku i kvalitetno provedenom vremenu doprineće udobne baštenske garniture za sedenje.


 STUDIO


Studio se sastoji od spavaće sobe sa bračnim krevetom i 1 krevetom, kupatilom, kuhinjom s trpezarijom, i terasom.

Ukupno imamo 9 kreveta plus pomoćni ležaj i krevet za bebe. 


Opremljenost
Internet
TV
Klima
Centralno grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Jezero
1km
Banja
15km
Struktura smeštaja
Broj soba
1
2-krevetne
1
3-krevetne
1
višekrevetne
2
apartmani
Cene
30
Apartman
Napomena
Apartman je 50€ za 6 osoba po noću... Studio je 30€ za 3 osobe po noću
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Stara Moravica

Stara Moravica

45€/apartman

Bačka Topola, Stara Moravica

Rokin salaš

Rokin salaš

0€/noćenje

Subotica, Hajdukovo

Salaš Capriolo

Salaš Capriolo

0€/noćenje

Bačka Topola, Bačka Topola

Salaš Đorđević

Salaš Đorđević

0€/noćenje

Subotica, Palić

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image