REZERVIŠI

Etno kuća Leka Klisura

Despotovac, Despotovac - mesto

Vikendica
2 soba
4 krevet(a)

Cena: 30€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine
Na sledećem koraku nastavljate sa rezervacijom

Opis smeštaja

Prelepa vikendica u fantastičnom okruženju u senci stoletne šume, sa prelepim uređenim dvorištem koja se nalazi na samoj obali reke koja se proteže kroz celo dvorište . .Kuća je ušuškana između reke i šume,odvojena od ostalih domaćinstava i odličan je izbor za ljude željne mira i tišine.

Bilo koje doba godine da odaberete, bez daha će Vas ostaviti ambijent netaknute prirode, prijatne hladovine u vreme vrelih letnjih dana, prolećne šumske svežine ili zimske idile… Kuća raspolaže sa jednom spavaćom sobom sa francuskim krevetom , velikom dnevnom sobom sa kaučem na rasklapanje , trpezarijom i kompletno opremljenom kuhinjom , i naravno kupatilom ...Ispred kuće se nalazi 2 velike terase sa stolovima i klupama a na raspolaganju su i roštilj i veliki kamin , pečenjara .

Enterijer je autentičan, sa ukusom uređen sa puno detalja u rustičnom i etno stilu ...Kuća se nalazi u neposrednoj blizini izletišta Milivska klisura, izvora reke Milivke i crkve posvećene Ognjenoj Mariji ...

Opremljenost
Internet
TV
Loži se u sobi
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Beljanica
Reka
Resava
Verski objekat
Istorijski lokalitet
Otvoreni bazen
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
2
2-krevetne
Cene
Po osobi/po danu
30
Apartman
Napomena
Cena jednodnevnog najma cele kuće sa posedom je za 1 osobu je 25e , za 2 osobe 30e, za 3 osobe 35e , i za 4 osobe je 40e.

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.132288, 21.431204

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Eko farma Milanović

Eko farma Milanović

9€/noćenje

Despotovac, Lipovica

Kuća za odmor Radovanović

Kuća za odmor Radovanović

7€/noćenje

Despotovac, Trućevac

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image