Kontakt sa vlasnikom

Divčibarski vajati

Valjevo, Divčibare

Apartmani
? soba
45 krevet(a)

Cena: 48€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

DIVČIBARSKI VAJATI su ekskluzivan apartmanski objekat u planinskom stilu, na divčibarskim livadama, sa kojih se pruža pogled na okolne obronke Maljena.

Apartmani su kategorisani sa 4****. U okviru Stefanovog Vajata nalazi se 6 apartmana:

  • Apartmani A3 i A8 - ROMANTIC, jednosobni, identicno opremljeni, 25 m2 bez kamina sa francuskim ležajem i jednim pomoćnim ležajem (2 + 1).
  • Apartman A15 - FUN, jednosoban, 34 m2 sa španskim kaminom, sa ugaonom garniturom koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, posebnim krevetom i jednim pomoćnim ležajem (3 + 1).
  • Apartmani A10 (30 m2) i A6 (41 m2) - FAMILY sa španskim kaminima. Imaju dnevni boravak i jednu odvojenu spavaću sobu. U dnevnom boravku postoji ugaona garnitura koja se rasklapa i veličine je francuskog ležaja, a u spavaćoj sobi postoje dva singl kreveta (4 + 0).
  • Apartman A11 (48 m2) - GRAND sa španskim kaminom. Ima dnevni boravak sa ugaonom garniturom i jednim pomoćnim ležajem i odvojenu spavaću sobu sa dva singl kreveta (4 + 1).

Svi apartmani poseduju kompletno opremljenu kuhinju za spremanje i serviranje hrane sa frižiderom i šporetom, led televizor, total tv paket, Wi-Fi internet, TWC, većina poseduje terasu. 

A kada nakon dugih šetnji ili napornog radnog dana poželite da svom telu vratite snagu i vitalnost posetite naš Spa centar.

U objektu postoji i bar Vijogor gde uz kamin u luksuznom planinskom ambijentu možete popiti kafu, toplu čokoladu, kuvano vino, pojesti kolač i meze.

Opremljenost
Internet
TV
Klima
Centralno grejanje
Loži se u sobi
Kuhinja
Sauna
Đakuzi
Masaža
Roštilj
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Verski objekat
Sportski teren
Kamp
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
48
Apartman
Napomena
Cena za najam apartmana po danu max kapaciteta do 3 osobe. Cene mogu varirati u zavisnosti od kapaciteta apartmana ili termina boravka.

Lokacija

Objekat se nalaze na 800 m od centra Divčibara, na glavnom putu Divčibare – Kaona, nedaleko od Ski staze, na samom početku Beogradskog naselja ispod roze vile Bella Vista.

Geografske koordinate objekta:

Geografske koordinate nedostaju. Prikaz mape nije moguć.

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Divčibare apartmani Marko

Divčibare apartmani Marko

20€/noćenje

Valjevo, Divčibare

Divcibare Vikendica

Divcibare Vikendica

40€/apartman

Valjevo, Divčibare

Vila Marina

Vila Marina

12€/noćenje

Valjevo, Divčibare

Apartman KUČ

Apartman KUČ

70€/apartman

Valjevo, Divčibare

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image