Kontakt sa vlasnikom

Biser Lopatnice

Kraljevo, Lopatnica

Apartmani
? soba
8 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 12€/noćenje

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Poželeli ste miran odmor u tišini prirode, da se budite uz cvrkut ptica i spavate uz zvuk žubora planinske rečice? Možda ipak želite aktivan odmor, šetnje na čistom planinskom vazduhu ili vožnje biciklom živopisnim stazama brdovitog krajolika? Uz ljubazne domaćine vedrog duha, prelepu prirodu, zdravu hranu u obližnjim restoranima, doživećete pravu porodičnu atmosferu i poneti predivne utiske iz Lopatnice.

Etno selo "Biser Lopatnice" nalazi se na ulasku u selo Lopatnica i udaljeno je 25km od Kraljeva. Na Ibarskoj magistrali Kraljevo-Raška na 20km nalazi se selo Bogutovac. Od skretanja u Bogutovcu na 5km nalazi se etno selo "Biser Lopatnice". Smešteno je na izuzetno lepom mestu uz samu reku Lopatnicu i okruženo je mirisnim livadama i četinarskim šumama.

Čitav ovaj kraj se nalazi na 300-500m nadmorske visine ušuškano između planina Troglav, Čemerno, Željin i Stolovi. Ovo podneblje odlikuje se umerenom kontinentalnom klimom, bez jakih vetrova i magle kao i bez naglih promena vazdušnog pritiska, kao i mineralnim lekovitim izvorima.

Imate priliku da uživate u prelepim krajolicima, šetate mnogobrojnim šumskim i planinskim stazama, vozite bicikle, kupati se u bazenu ili u reci leti, pecate i lovite po okolnim planinama, jašete konje, oprobate se u streličarstvu ili u ekstremnim avanturama kao paraglajding ili rafting Ibrom.


 

BRVNARA 1

Prostor: 48m2

Prizemlje: Dnevna soba opremljena TV-om, klimom i Wi-Fi internetom sa dva pomoćna ležaja, kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom. Centralno grejanje na pelet.

Sprat: Jedna soba sa francuskim ležajem i jedna dvokrevetna soba, obe sa pogledom na bazen.


BRVNARA 2

Prostor: 48m2

Prizemlje: Dnevna soba opremljena TV-om, klimom i Wi-Fi internetom sa dva pomoćna ležaja, kuhinjom i kupatilom sa tuš kabinom. Grejanje inverter klimom.

Sprat: Jedna soba sa francuskim ležajem i jedna dvokrevetna soba, obe sa pogledom na bazen.


Opremljenost
Internet
TV
Klima
Kućni ljubimci
Centralno grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Otvoreni bazen
Roštilj
Stoni tenis
Parking
Peškiri
Organizacija događaja
U blizini
Planina
Kopaonik, Troglav
Reka
Lopatnica, Ibar
Verski objekat
Studenica, Zica
Istorijski lokalitet
Maglic
Banja
Bogutovacka Banja
Otvoreni bazen
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
4
2-krevetne
2
apartmani
Cene
12
Noćenje (po osobi)
40
Apartman
Napomena
Prenociste 1400 din. po osobi dnevno, deca od 5 do 12 godina 50 % cene, deca do 5 godina gratis. Najam apartmana za Novu Godinu 80 evra.

Lokacija

Etno selo "Biser Lopatnice" nalazi se na ulasku u selo Lopatnica i udaljeno je 25km od Kraljeva. Na Ibarskoj magistrali Kraljevo-Raška na 20km nalazi se selo Bogutovac. Od skretanja u Bogutovcu na 5km nalazi se etno selo "Biser Lopatnice". Smešteno je na izuzetno lepom mestu uz samu reku Lopatnicu.

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.6777002, 20.5158812

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Domaćinstvo Milojević

Domaćinstvo Milojević

15€/noćenje

Kraljevo, Lopatnica

Odmor za dušu

Odmor za dušu

8€/noćenje

Kraljevo, Bogutovačka Banja

Domaćinstvo Šekler

Domaćinstvo Šekler

6€/noćenje

Kraljevo, Rudno, Golija

Brvnara Orlovo Gnezdo

Brvnara Orlovo Gnezdo

15€/noćenje

Kraljevo, Rudno

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image