Kontakt sa vlasnikom

Apartmani Rožanstvo

Čajetina, Rožanstvo

Apartmani
? soba
23 krevet(a)
Kućni ljubimci

Cena: 0€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Apartmani Rožanstvo su I kategorije - 4 zvezdice i nalaze se u centru sela Rožanstva, na 15km od centra Zlatibora, na putu prema Sirogojnu. Prostrani apartmani su izuzetno udobni, sa kompletno opremljenom kuhinjom i pogodni za porodični odmor ili boravak sportskih ekipa. Turistička organizacija Zlatibor je apartmane u Rožanstvu proglasila za najbolje izdavaoce u 2010. godini. 

Apartmani u Rožanstvu imaju sledeće površinu, strukturu i kapacitete - Apartman br. 1 ima 45 m2 i dvosoban je, od čega 1. soba ima 2+1 ležaja, 2. soba 1+1, što ukupno čini 5 ležaja. Apartman br.2, je dvosoban i zauzima površinu od 45 m2. 1. soba ima 2+1 ležaja, 2. soba 1+1, što ukupno čini 5 ležaja. Apartman br. 3 je dvosoban, površine 37 m2, u kome 1. soba ima 2 ležaja, 2. soba ima 2 ležaja, što ukupno čini 4 ležaja. Apartman br.4 je trosoban i zauzima površinu od 70 m2. 1.soba ima 2+1 ležaj, 2. soba 3+1 ležaj, 3. soba 1+1 ležaj, što ukupno čini 9 ležaja. Apartmani i centralni hol površine 70m2 su opremljeni sa LCD TV i DVD playerom. 

Opremljenost
TV
Kućni ljubimci
Centralno grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Igralište
Stoni tenis
U blizini
Planina
Reka
Jezero
Banja
Zatvoreni bazen
Sportski teren
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
Struktura nije navedena
Cene
Usluga samo na upit
Destinacije

Lokacija

Rožanstvo je slikovito selo zlatiborskog kraja, na nadmorskoj visini od oko 870 metara, sa oko 450 stanovnika koji se uglavnom bave poljopriredom. Selo Rožanstvo najverovatnije nosi ime po staroslovenskom nazivu "rođenja" i udaljeno je 16 km od centra Zlatibora, na putu za Sirogojno. Stanovnici Roža

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.7172, 19.8303

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Virića vodenica

Virića vodenica

15€/polupansion

Čajetina, Kriva reka

Domaćinstvo Melović

Domaćinstvo Melović

10€/noćenje

Čajetina, Rožanstvo

Bohemia Centar

Bohemia Centar

35€/apartman

Čajetina, Zlatibor

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image