Kontakt sa vlasnikom

Apartman Bubica Zlatibor

Čajetina, Zlatibor

Apartmani
2 soba
2 krevet(a)

Cena: 35€/apartman

Deca su 2-12 godina, bebe do 2 godine

Opis smeštaja

Apartman Bubica se nalazi na 10-ak minuta prijatne šetnje od centra Zlatibora, u Ulici breza. Diskretno je ušuškan u četinarskom okruženju i tišini i nudi vam mogućnost izuzetnog odmora, a kasnije svakako i odbrojavanje dana do ponovnog susreta. Naša Bubica velikog srca i široke duše, učiniće sve da vam se njene odaje dopadnu, da uživate u njenim čarima, da vaš prvi susret sa njom bude nezaboravan.

Već sama spoljašnjost objekta govori više od reči. Predivna zgrada planinskog stila je okružena zelenilom, tj. travnjakom i mnoštvom četinarskog drveća, koji obezbeđuju maksimalno uživanje za sve generacije, naročito tokom letnjih dana. Iza zgrade se nalazi ozidan roštilj sa letnjikovcem uz koji će prolećna i letnja druženja biti pravo uživanje. Popločan parking, noću osvetljen, pristupačan je samo za naše goste.Po ulasku u apartman sa leve strane se nalazi svetla spavaća soba u modernom planinskom stilu, sa francuskim ležajem, američkim plakarom i kablovskim LCD TV.Nasuprot spavaće sobe je kupatilo sa tuš kabinom i WC. Pravo hodnikom je dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, moderno opremljenom sa svim pratećim sadržajima. Dnevni boravak odiše toplinom koju daje skriveno ambijetalno svetlo, a drvene zidne obloge daju poseban doživljaj planinskog ambijanta. Dnevni boravak je opremljen ugaonom garniturom na razvlačenje, kablovskim LED 3D smart TV, kućnim bioskopom i wi-fi. Iz dnevne sobe se izlazi na prostranu terasu sa pogledom na borov park i zlatiborsku panoramu. Terasa je potpuno obložena drvenim oblogama i čini pravu konkurenciju dnevnom boravku i dvorišnom letnjikovcu. Mogućnosti za uživanje su tu...

Apartman Bubica je sa svojih 40 m², podnim grejanjem i ambijentalnim osvetljenjem koje se reguliše daljinskim upravljačem potpuno opremljen za ugodan boravak do 4 osobe .

 

 

 

 

 

Opremljenost
Internet
TV
Centralno grejanje
TA grejanje
Pomoćni ležaj
Kuhinja
Roštilj
Parking
Peškiri
U blizini
Planina
Jezero
Istorijski lokalitet
Zatvoreni bazen
Sportski teren
Biciklistička staza
Pešačka staza
Struktura smeštaja
Broj soba
1
apartmani
Cene
35
Noćenje (po osobi)
35
Apartman
Napomena
Nova godina na upit!!! Primamo vaučere
Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 43.73406, 19.69682

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

Slični smeštaji

Aprtmani Trim Zlatibor

Aprtmani Trim Zlatibor

10€/noćenje

Čajetina, Zlatibor

Apartmani u Lugu

Apartmani u Lugu

30€/apartman

Čajetina, Zlatibor

Koliba za smeštaj  Vodice/Zlatibor

Koliba za smeštaj Vodice/Zlatibor

50€/najam objekta

Čajetina, Vodice

Bohemia Centar

Bohemia Centar

35€/apartman

Čajetina, Zlatibor

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image