Anina zimnica

Topola, Ovsište

Seosko domaćinstvo
Poljopriv./zanatski proizvodi

Tradicionalni proizvođači

Za dodatne informacije u vezi poljoprivrednih i/ili zanatskih proizvoda potrebno je da direktno kontaktirate domaćinstvo/proizvođača.

Opis proizvoda

Postoji lepa, ukusna i uredna zimnica i postoje umetnička dela od zimnice domaćice Ane Nikodijević. Pre dve godine odlučili smo da sve ono što bogata Šumadija rađa, pretvorimo u domaće džemove, slatka, sokove, ajvare i mnoge druge đakonije. Ljudima su se svidele ove slikovnice u tegli. Prve godine nismo mogli da postignemo da spremimo onoliko koliko su naši kupci tražili. MIslili smo desiio se slučajno. Naredne godine, oni su nas preporučili, a prodaja je porasla neverovatnih 5 puta. Bilo je i kritika. Kažu: "Kako sad da da načnemo i pokvarimo ovu umetnost u tegli, a i kad probamo odmah bismo novu teglu da načnemo". Kao u začaranom krugu. Asortiman je zaista veliki, a za kvalitet garantuje nekoliko hiljada zadovoljnih mušterija. Kontaktirajte nas i poručite svoju turu na vreme da posle ne bude kasno :)

Destinacije

Lokacija

Geografske koordinate objekta:

Geo. širina/dužina: 44.18796, 20.72519

Utisci i ocene

Ako ste bili korisnik proizvoda/usluga u ovom domaćinstvu, budite prvi koji će drugim posetiocima preneti svoj doživljaj!

U blizini

Kapetanovi vinogradi

Kapetanovi vinogradi

15€/apartman

Topola, Topola

Domaćinstvo Lukić

Domaćinstvo Lukić

8€/noćenje

Topola, Ovsište

Danka Jovanović

Danka Jovanović

8€/noćenje

Topola, Lipovac

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image