Uslovi korišćenja


Dobro došli na Selo.rs! Hvala vam što ste posetili naš internet sajt.

Udruženje Seoski turizam Srbije kreiralo je internet sajt na adresi www.selo.rs u cilju pružanja informacija svojim korisnicima.

Promocija seoskih domaćinstava i informacije za turiste su potpuno besplatne.

Vaš pristup, kao i korišćenje ovog internet sajta podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem ovog internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite Selo.rs.


Ko postavlja ponude

Turističke ponude, smeštajne kapacitete i turističke atrakcije, na sajt Selo.rs postavljaju administratori sajta.

Ponude mogu postavljati i registrovani agenti. Najčešći partneri Seoskog turizma Srbije su lokalne turističke organizacije gradova i opština, koji se smatraju agentima-organizacijama. Agenti mogu biti i druga pravna lica i pojedinci, ovlašćeni od vlasnika objekata.

Smatra se da agenti postavljaju ponude uz saglasnost vlasnika objekata. Agent može biti i sam vlasnik objekta, pružalac usluga u turizmu. Agent se postaje jednostavnom registracijom na sajtu uz validnu email adresu i šifru koju korisnik sam bira. Odgovornost agenata je da na sajt unosi tačne i precizne tekstualne i slikovite informacije. Smatra se da su sve fotografije postavljene od strane nekog agenta njegovo vlasništvo, to jest da korisnik poseduje autorska prava nad istim fotografijama.

Da bi ponuda bila aktivna na sajtu Selo.rs, vlasnik objekta kao oglašivač je dužan da udruženju Seoski turizam Srbije dostavi overenu Deklaraciju o oglašavanju.


Vlasništvo sadržaja

Selo.rs i svi tekstovi, logotipi, grafika, fotografije, podaci i ostali materijal na ovom internet sajtu, jesu autorsko pravo ili vlasništvo Seoskog turizma Srbije, ili su na Selo.rs postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje sadržaja sajta, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole Seoskog turizma Srbije je strogo zabranjeno. Seoski turizam Srbije štiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava.


Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, Seoski turizam Srbije se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, Seoski turizam Srbije ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste.


Izuzeće od odgovornosti

Selo.rs koristite na sopstveni rizik. Seoski turizam Srbije nije odgovoran za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.


Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Selo.rs sadrži linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije Seoski turizam Srbije. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi vama pružili što više informacija. Seoski turizam Srbije ne kontroliše i nije odgovoran za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Seoski turizam Srbije ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez odgovornosti Seoskog turizma Srbije.


Izmena uslova korišćenja

Seoski turizam Srbije zadržava pravo da bez najave i prethodnog obaveštavanja korisnika, izvršiti izmene uslova korišćenja sajta. Nastavak korišćenja internet sajta od strane korisnika i nakon što su izvršene izmene uslova korišćenja, smatraće se kao pristanak korisnika na takve izmene.