Contactar al propietario

Šumska kuća Atina

Alibunar, Deliblatska peščara

Casa de Campo
3 habitación
4 cama(s)

Precio: 35€/alquiler del objeto

Los niños tienen entre 2 y 12 años, los bebés menos de 2 años.

Descripción del alojamiento

Opis smeštaja


Kuća za odmor "Atina" nalazi se u najlepšem delu Deliblatske peščare, udaljena od seoskog puta 100 m svojim prilaznim putem. Prednost je što ispred placa ne prolaze automobili, tako da je vazduh besprekorno čist. Ova vikendica je unikatnog enterijera, koji obezbedjuje prijatan odmor i uzivanje u prirodi. Idealna je za restartovanje vašeg svakodnevnog gradskog stresa. Nemojte se iznenaditi ako vam se u početku bude mnogo spavalo jer je to posledica velike koncentracije kiseonika. Guste šume četinara i bagrema, utiču da ceo ovaj mikro klimatski prostor ima klimu najsličniju Zlatiboru (naučna istraživanja sastava vazduha). Ljubitelji prirode, dugih i laganih šetnji, rekreacije, lova, ribolova, posmatranja mnogobrojnih ptica i cvetnih vrsta, sportisti, roditelji sa malom decom, kao i svi drugi željni prirode i čistog vazduha ovde će pronaći izvor pozitivne energije za dane koje će prsle provoditi u urbanim sredinama. Vikendica - šumska kuća Atina, nudi

kompletnu uslugu bezbrižnog boravka u njoj sa svim potrebnim sadržajima. Poseduje 13,5 ari ogradjenog placa sa borovom šumicom i četinarima u dvorištu, stabla voća, voda, struja, WI-FI, TV, kupatilo, dnevna soba, kuhinjica, predsoblje, galerija za spavanje sa bračnim ležajem, terasa ispred kuće sa suncobranom i baštenskom garniturom, posebnu sobu sa dva udobna ležaja samca i bračni ležaj u potkrovlju. Drugim rečima sadrži 3 fizički odvojena apartmana. Kapacitet prenoćišta je za ukupno do 6 osoba a ukoliko pozivate svoje goste, pravite veselja ili žurke, moguće je ugostiti i do 20 osoba. Posteljina i escajg sa posudama za spremanje hrane su obezbedjeni. Veliki frižider omogućava čuvanje hrane a postoji i mašina za pranje veša koja se moće dodatno koristiti. Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadzor. Moto šumske kuće "Atina" je "Dobrodošli svojoj kući"


U blizini se nalazi, okružen šumom četinara, veliki otvoreni bazen sa termalnom vodom koji odrćava Turistička organizacija Alibunar. Mnogobrojne biciklističke i staze za šetače. U blizini je i škola jahanja gde i najmladji mogu uzimati časove. Od Beograda smo udaljeni samo 57 km. Preporučujemo iznajmljivanje cele kuće na period duži od 10 dana, počev od 01.04. do 01.10. tokom godine. Moguć je i drugačiji dogovor koji će uticati na cenu prenoćišta.

Equipamiento
Internet
TV
Calefacción por acumulación
Calefacción de leña
Cocina
Barbacoa
Estacionamiento
Toallas
Organización de eventos
En la cercanía
Río
Lago
Objeto religioso
Localidad histórica
Piscina al aire libre
Terreno de deportes
Ruta ciclística
Sendero
Granja experimental
Estructura del alojamiento
Número de habitaciones
3
2 camas
Precios
35
Alquiler del objeto
Nota
Cena će biti niža ukoliko je broj prenoćišta duži od 10 noćenja

Ubicación

Od centra Devojačkog Bunara (restoran Plava Dama) desno prema školi jahanja a posle ergele prva ulica desno (ulica Borova) na 300 metara sa leve strane. Pozvati 0652381010.

Coordenadas geográficas del objeto:

Latitud/Longitud geográfica: 44.9971717, 20.9407499

Actividades

¿Qué puede hacer usted mientras esté en el alojamiento? Šumska kuća Atina

  • Priprema gurmanluka
    Postoje uslovi za roštiljanje i kotlić - priprema hrane za ljubitelje dobrog ukusa

Impresiones y calificaciones

Si usted ha sido usuario de los productos/servicios de esta unidad familiar, ¡sea el primero en compartir su experiencia con otros visitantes!

Alojamientos similares

Apartamentos Popovic

Apartamentos Popovic

30€/noche

Bela Crkva, Belocrkvanska jezera

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

Šumska kuća Sandy Deliblatska peščara

30€/apartamento

Alibunar, Deliblatska peščara

Najam kuće Ivanovo, Pančevo

Najam kuće Ivanovo, Pančevo

12€/alquiler del objeto

Pančevo, Pančevo

Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image