Zornića kuća

  • Vrsta smeštaja:Etno selo
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
  • Noćenje:15
  • Ručak za grup. dnev. posete (po osobi):24
Cena na upit.

Naša želja je u vama probudimo zaboravljeno detinjstvo na selu, a onima koji ga nisu imali zagolicamo maštu. Neposrednost i ljubaznost domaćina i osoblja kao i celokupan ambijent učiniće vaš boravak nesvakidašnjim. Osećaćete se kao da ste došli kod rođaka i potrudićemo se da to stvarno tako i bude.

Zornića Konaci su biser u ponudi našeg domaćinstva. Uređeni su moderno, no izgled odiše prošlim vremenima, dok su funkcionalnost i komfor na najvišem nivou. Kao nagradu za to, prošle godine smo dobili medalju za unapređenje seoskog turizma, kao i sve četiri zvezdice za kvalitet etno domaćinstva.

Tri dvokrevetne sobe, osam bračnih, kao i dva studija, urađeni su od prirodnih materijala: drvo, kamen, cigla. Boje su prirodne, a nameštaj od punog drveta. U sastavu konaka nalazi se i recepcija-kafe, bašta, moderno opremljena konferencijska sala za 25 osoba.
Etno kuća se sastoji od restorana koji se nalazi u sto godina staroj zgradi. Nekoliko prostranih bašti za sedenje ispred i iza kuće ili u šumi, i pokrivenoj drvenoj bašti su tematski uredjene sa akcentom na prošla vremena. Njih najbolje oslikavaju stari ćilimi rasprostrti po livadama oko restorana na kojima gosti rado leškare posle ručka i ispijaju svoje piće. Istovremeno naši gosti mogu da osete mirise starih jela koja se spremaju u njihovoj neposrednoj blizini. Stare pekare, zemljani lonci, sačevi i specijaliteti iz njih prosto mame znatiželjne poglede.
Posebno smo interesnatni porodicama sa decom. Izvedite vaše mališane iz gradske vreve, smoga i buke i upoznajte sa životom na selu. U našem sastavu su igraonice na otvorenom, mini-zoo vrt, igre u prirodi, odbojka, mini fudbal, škola jahanja i još mnogo toga za naše najmlađe goste.

 


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 4

Aktivnosti

- škola jahanja
- šetnje obeleženim stazama
- vožnja bicikla (10 mountin bicikala)
- jezero Duboki potok
- manastir Tresije

Jezici u objektu

Srpski, English

Opremljenost

Pomoćni ležaj, kuhinja, restoran, tv, grejanje centralno, domaće životinje, primaju kućne ljubimce, roštilj.

U okolini

Planina, reka, jezero, sportski teren, kamp, biciklistička staza, pešačka staza, verski objekat, istorijski lokalitet, ogledna farma.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - 11 - -
Apartmani - 2 - -

Ukupan broj ležaja: 0

Detalji lokacije

Ovo idilično imanje u nalazi se na samo 30km od Beograda, idući Ibarskom magistralom ka centralnoj Šumadiji
Posebnu pažnju posvećujemo grupnim posetama koje se realizuju posredstvom turističkih agencija iz Srbije ili direktnim kontaktom sa agencijama iz inostranstva, te u saradnji sa kompanijama iz Srbije i inostranstva koje rado kod nas organizuju poslovne susrete (team-building), radionice, seminare i druge vrste edukacija, ali i zabavu i proslave za svoje zaposlene i poslovne partnere.

Naše domaćinstvo nudi veoma atraktivan program:

- doček gostiju u tradicionalnom srpskom stilu (pogača i so) uz pesmu i igru odabranih kulturno-umetničkih društava, a najčešće dajemo šansu najmlađima;
- jela iz ponude našeg restorana, tradicionalnu srpsku kuhinju i specijalitete ispod sača;
- atmosferu i ambijent pravog srpskog sela i pregršt mogućnosti za aktivni i pasivni odmor;
- večernji zabavni program uz odabrane vokalno-instrumentalne sastave sa prostora bivše Jugoslavije;
- smeštaj u našim konacima(do 25 osoba) i u kampu (za kamping tour operatere i kamping klubove do 60 osoba);
- prevoz do centra Beograda ili aerodroma “Nikola Tesla” (pojedinačni i grupni) – na zahtev gostiju;
- ekskurzije i jednodneve izlete u okolini Beograda (Novi Sad, Fruška gora, Zasavica, Manasija, Resavska pećina, Obedska bara itd.);

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji