Zagine kuće

  • Vrsta smeštaja:Apartmani
  • Oblik turizma:Seoski turizam
  • Vrsta ponude:Smeštaj i usluži. hrane i pića
  • Raspoloživost:Radi cele godine
Cena na upit.

Zagine kuće nalaze se u selu Mojsinje,  na obroncima planine Vujan, na nadmorskoj visini od 310m, Zagorka Stojić je napravila lečilište Zagine kuće koje se nalazi na 4 km udaljenosti od banje Gornja Trepča a na tridesetak kilometara Ovčarsko-kablarska klisura, zbog mnoštva srednjevekovnih manastira, poznata kao srpska Sveta Gora. U velikoj ponudi seoskog turizma Zagine kuće su neuobičajene, jer pored toga što se nalaze u kraju sa svojstvima vazdušne banje, izgrađene su na izvorištima lekovitih mineralnih voda. U ponudi je SPA program (razne vrste masaža, aroma terapija sa lekovitim uljima). Osim višednevnog boravka, kod nas se mogu organizovati i prolazni ručkovi za grupe koje organizuju turističke agencije iz Srbije i inostranstva, izleti . Zagine kuće pružaju mogućnost organizovanja raznih seminara, promocija, manifestacija. Na raspolaganju je restoran domaće kuhinje i mogućnost konzumiranja pića kao deo vanpansionske potrošnje.


Tip domaćinstva: Turističko

Kategorija: 2

Karakteristično za ponudu

U sklopu Zaginih kuca na raspolaganju je i savremeno uredjen bazen sa srebrnom vodom, zatvorenog tipa. Na samom imanju se nalazi izvor srebrne vode kojim se puni savremeno uređen bazen zatvorenog tipa i koji se koristi za lečenje mnogih bolesti.

Proizvodi koji se mogu kupiti

Zakorka je vlasnik licence i proizvođač univerzalnog Zaginog čaja, poznatog i čuvenog po svojim dejstvima.

Aktivnosti

U ponudi je SPA program (razne vrste masaža, aroma terapija sa lekovitim uljima). Osim višednevnog boravka, kod nas se mogu organizovati i prolazni ručkovi za grupe koje organizuju turističke agencije iz Srbije i inostranstva, izleti. "Zagine kuće" pružaju mogućnost organizovanja raznih seminara, promocija, manifestacija.

Opremljenost

Restoran, grejanje centralno, domaće životinje, zatvoren bazen, sauna.

U okolini

Verski objekat, banja.
1-krevetne 2-krevetne 3-krevetne Višekrevetne
Sobe sa zajedničkim kup. - - - -
Sobe sa kupatilom - - - -
Apartmani - - - -

Ukupan broj ležaja: 25

Detalji lokacije

15 км удаљено од Чачка

Geografske koordinate mesta:

Geo. širina: 43.888889 - Geo. dužina: 20.469722

Organizovanje obilaska manastira Vujan koji se nalazi pod vrhom istoimene planine Vujan, na sredini puta između Gornjeg Milanovca i Čačka, kao i organizovanje obilaska Ovčarsko - kablarskih manastira, u narodu poznato kao Srpska Sveta gora.

Kontakt

Izvršite upit za smeštaj u ovom objektu.

Pokrovitelji